Το έκαναν … Μεσανατολικό ζήτημα

Από forzaonline.gr: Μετά τα όσα προηγήθηκαν, με την περίεργη τακτική του Νίκου Τζουλάκη, που κατέστη σαφές ότι πήγε να στριμώξει τον ΠΑΟΚ και να εκθέσει την οικογένεια Σαββίδη και την ΠΑΕ, με αποτέλεσμα να "αναγκαστεί" από τα γεγονότα να εξαιρεθεί από την υπόθεση, η εκδίκαση της περασμένης Παρασκευής ενώπιον της ΕΕΑ εξελίχτηκε σε... Μεσανατολικό ζήτημα!
Πηγή: forzaonline.gr
Το έκαναν … Μεσανατολικό ζήτημα

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ κατέβηκε πλήρως "εξοπλισμένη" στην Αθήνα για να αποκρούσει αυτό το σαθρό κατηγορητήριο, και εμφανίστηκε κανονικά μέρα μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας, όπου στεγάζεται αυτή η κατ΄ άλλα ανεξάρτητη επιτροπή. Και στο τέλος οι άνθρωποι του Δικεφάλου αναγκάστηκαν να αλλάξουν την πτήση της επιστροφής καθώς έμειναν εκεί μέχρι που... σκοτείνιασε και χάθηκε το φως της ημέρας!

Η επιτροπή συνεδρίασε υπό την προεδρία του αναπληρωτή προέδρου, Χρήστου Κουμπή, μετά την εξαίρεση του κουμπάρου του Αυγενάκη, άρχισε στις 14.00 και ο προεδρεύων δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω.

Ο Κουμπής ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός, ζητούσε και το παραμικρό έγγραφο που μπορούσε να διαλευκάνει την υπόθεση, βομβάρδιζε με ερωτήσεις, ρωτούσε και την παραμικρή λεπτομέρεια μέχρι που... νύχτωσε.

Απόφαση δεν μπορούσε να εκδοθεί αυθημερόν, καθώς υπάρχει προθεσμία για να κατατεθούν υπομνήματα μέσα στην εβδομάδα και η απόφαση αναμένεται εν... ευθέτω χρόνω.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η εντυπωσιακή σχολαστικότητα που έδειξε η γνωστή και ως "επιτροπή Αυγενάκη" θα βγει σε καλό γιατί θα καταστεί σαφές ότι το κατηγορητήριο του Τζουλάκη θα καταπέσει μόνο του, από τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν και καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξαν καμιά παρατυπία.

Ακόμη και το περίφημο βούλευμα στο οποίο στήριξε το κατηγορητήριό του ο Τζουλάκης, όπως παρουσίασε η πλευρά του ΠΑΟΚ, δεν ήταν αμετάκλητο τη μέρα που σύμφωνα με τον κουμπάρο του Αυγενάκη τελέστηκε η παράβαση, που στηρίζει το κατηγορητήριο, οπότε δεν υπάρχει απολύτως κανένας κίνδυνος για τον ΠΑΟΚ.

Η σχολαστικότητα με την οποία εξέτασε την υπόθεση του ΠΑΟΚ η ΕΕΑ, προκαλεί μεγάλη αισιοδοξία για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς αν εξετάζονται όλες οι υποθέσεις με την ίδια προσοχή και σοβαρότητα, θα έρχονται όλα στο φως!

Σε ό,τι αφορά τον Τζουλάκη, όπως αποκάλυψε η FORZA την προηγούμενη εβδομάδα, προχώρησε σε μια έμμεση παραδοχή της ανεξήγητης(;) γκέλας, καθώς διόρθωσε την πρώτη ανακοίνωση, με την οποία μεταξύ άλλων παραβίασε τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, εκδίδοντας μία νέα, στην οποία αποφεύγει λεπτομέρειες και κυρίως, αφήνει έξω το όνομα του Νίκου Σαββίδη, τον οποίο ενέπλεξε στο πρώτο δελτίο Τύπου, παρότι αυτός δεν έχει καμιά σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...