Η μεικτή ζώνη του Ορφέας Κατερίνης-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr : Οι δηλώσεις της Βάγιας Αμβροσιάδου και της Αθηνάς Καπρινιώτη μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ mαteco επί του Ορφέα Κατερίνης με 17-60, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Ορφέας Κατερίνης-ΠΑΟΚ mαteco

Βάγια Αμβροσιάδου:

«Με την σημερινή νίκη προκριθήκαμε στους «8» του Κυπέλλου, όπως φαίνεται και από το σκορ ήταν ένας εύκολος αγώνας. Στην επόμενη φάση θα αναμετρηθούμε με την Πυλαία και έχουμε ξεκινήσει ήδη να προετοιμαζόμαστε για αυτή την αναμέτρηση. Φυσικά έχουμε μπροστά μας τον ευρωπαϊκό αγώνα το Σάββατο, ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός για εμάς. Μετέπειτα έχουμε ακόμα μία ακόμα αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε σε αυτά τα δύο παιχνίδια και μετά θα διεκδικήσουμε την θέση μας στο final-4».

Αθηνά Καπρινιώτη:

«Για αρχή θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στις συμπαίκτριες μου αλλά και στις αντιπάλους μας. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό φαίνεται και από το σκορ. Συνεχίζουμε στους «8» απέναντι στην Πυλαία, το βλέμμα μας όμως είναι στραμμένο στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Σαββάτου. Θα θέλαμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας, ώστε να μπορούμε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση και τους ευχαριστούμε που οπουδήποτε και αν παίζουμε έχουμε την στήριξη τους».

Διαβάστε ακόμη...