Τα ωραία… «δύσκολα» του Ραζβάν κι ο συναγωνισμός

Από paokrevolution.net: Η προετοιμασία στην Κύπρο ολοκληρώθηκε και από χθες το απόγευμα η ομάδα επέστρεψε στη βάση της και οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το μικρό δε αλλά απαραίτητο μεν ρεπό μέχρι αύριο το απόγευμα.
Πηγή: paokrevolution.net
Τα ωραία… «δύσκολα» του Ραζβάν κι ο συναγωνισμός

Δεν υπάρχει πολυτέλεια για περισσότερες μέρες ξεκούρασης αφού ακριβώς σε μια εβδομάδα ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται στην Καλαμάτα για τον αγώνα Κυπέλλου.

Αυτό το δεκαήμερο ήταν ωραίο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Προέκυψαν ωραία αλλά "δύσκολα" ωραία στον κόουτς. Γιατί επιβεβαιώθηκε πως το ρόστερ πλέον έχει ανοίξει, οι επιλογές είναι περισσότερες και ο προπονητής πρέπει να έχει χαρούμενους είκοσι ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα, όσοι δηλαδή είναι σε κάθε αποστολή.

Προφανώς και ο Ραζβάν ξέρει τον τρόπο και μην ξεχνάμε τι είπε πριν από μερικές μέρες ο Μπότο για αυτό: «Ο Λουτσέσκου είναι ο μοναδικός προπονητής από όσους έχω συνεργαστώ που έχει αυτή την ικανότητα της διαχείρισης των παικτών».

Ο συναγωνισμός πλέον δεν είναι κάτι αόριστο στον ΠΑΟΚ όπως ίσχυε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Σε όλες τις θέσεις μέχρι και την θέση "8" πολλοί διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα και αναφέρομαι και στον Μιχαηλίδη και στον Τσαούση και στον Λύρατζη, παιδιά δηλαδή που επέστρεψαν ή επιστρέφουν από τραυματισμούς.

Στα χαφ;Ο... ωραίος χαμός για να το γράψω απλά αφού ο Αουγκούστο πλέον έχει βρει ρόλο, ο Φιλίπε γύρισε τον διακόπτη όπως είπε ο Λουτσέσκου και υπάρχουν και άλλοι έμπειροι και καλοί παίκτες.

Φανταστείτε από την επόμενη εβδομάδα που θα επιστρέψει και ο Αντρίγια από τις διακοπές, τι θα βλέπει μπροστά στις προπονήσεις ο Ραζβάν. Με Κωνσταντέλια, Νάρεϊ κατά πρώτο λόγο αλλά και τον Μπίσεσβαρ φρέσκο οι επιλογές εκεί είναι ποιοτικές ενώ γερός να είναι ο Καντουρί και να παίζει πίσω από τον φορ που όπως παραδέχθηκε μέσα από την αποκλειστική του συνέντευξη στην «Μ», εκεί θέλει να είναι.

Σε κάθε περίπτωση, ο «γεμάτος» ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ποιοτική μεταγραφή και πρέπει να γίνει. Αλλά πλέον δεν έχει καμιά σχέση με τον ΠΑΟΚ των 11 ή 12 παικτών του πρώτου κομματιού της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...