Ο ΠΑΟΚ το πάει στα άκρα

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μισό της σεζόν, παρά τις επιλογές που είχε ποσοτικά σε παίκτες για τα άκρα της άμυνας, χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο μόνο τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση.
Πηγή: paok24.com
Ο ΠΑΟΚ το πάει στα άκρα

Στα αριστερά της άμυνας ο Ράφα Σοάρες έδειξε να δυσκολεύεται πολύ στο ξεκίνημα της σεζόν να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ομάδας. Ο Πορτογάλος μπακ τραυματίστηκε κιόλας στον αγώνα με τη Λέφσκι, γεγονός που τον έκανε να χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος. Το τελευταίο διάστημα όμως ο Ράφα όλο και ανεβαίνει, κάτι που το έδειξε και στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος όσο και στα φιλικά της Κύπρου.Μάλιστα ο Λουτσέσκου ΄δήλωσε πρόσφατα πως «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που χρειάστηκε περισσότερο χρόνο προσαρμογής. Έπαιξε στη Σόφια, έκανε ένα λάθος, ήρθε μετά ο τραυατισμός. Με την καθημερινή δουλειά γίνεται καλύτερος».

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί όπου ο Λευτέρης Λύρατζης, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της σεζόν, ήταν αυτός που τράβηξε το κουπί στη συγκεκριμένη θέση. Ο Γιόαν Σάστρε στα λεπτά συμμετοχής που έπαιρνε δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Ο Ισπανός μπακ δείχνει και αυτός τον τελευταίο καιρό πολύ καλύτερη εικόνα, έχοντας με τη σειρά του ουσιαστική παρουσία στο παιχνίδι της ομάδας.

Οι άνοδος των δύο ποδοσφαιριστών από την Ιβηρική χερσόνησο, σε συνδυασμό με την επιστροφή τόσο του Τσαούση, όσο και του Λύρατζη, τις επόμενες μέρες, από τους τραυματισμούς τους, αυξάνει κατά πολύ τις επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τα άκρα της άμυνας. Στους προαναφερθέντες να προσθέσουμε και την παρουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που μπορεί με την ποιότητα και την εμπειρία του να προσφέρει λύσεις και στις δύο πλευρές.

Διαβάστε ακόμη...