Ράφα Σοάρες, βελτίωση που σκορπά χαμόγελα

Από paok24.com: Μόνο χαμόγελα σκορπά η αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει ο Ράφα Σοάρες τόσο στο κλείσιμο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ, όσο και την περίοδο της μίνι χειμερινής προετοιμασίας στην Κύπρο.
Πηγή: paok24.com
Ράφα Σοάρες, βελτίωση που σκορπά χαμόγελα

Η τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου θεωρεί τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ως τον παίκτη που παρουσιάζει τη μεγαλύτερη άνοδο από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Είναι γεγονός πως ο Ράφα Σοάρες φάνηκε εξαιρετικά επηρεασμένος από τον καλοκαιρινό ευρωπαϊκό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ, με την ψυχολογία του να καταρρακώνεται. Μάλιστα σαν να μην έφτανε το ψυχολογικό βάρος, ήρθε και ο τραυματισμός του, με τη θλάση που υπέστη για να χειροτερέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Αφού πέρασε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να επανέλθει σε καλή αγωνιστική κατάσταση και να προσαρμοστεί απόλυτα στο νέο του περιβάλλον, ο Πορτογάλος δείχνει σταδιακά τι μπορεί πραγματικά να προσφέρει. Μάλιστα η βελτίωση που δείχνει έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του, σε σχέση με το πως ξεκίνησε και τα όσα μπορεί ο Σοάρες να προσφέρει τόσο μπροστά όσο και πίσω στο χώρο ευθύνης του.

Διαβάστε ακόμη...