Η ανάγκη εξακολουθεί να “φωνάζει”

Aπό forzaonline.gr: Ο κόσμος είδε τον ΠΑΟΚ να παίζει ποδόσφαιρο και να προσπαθεί να συνεχίσει την καλή του πορεία όπως αυτή εξελίχθηκε στις αρχές Νοεμβρίου, ο προπονητής προσπαθεί να βελτιώσει το σύνολό του και λαμβάνει αποφάσεις και απ όπου κι αν το δεις ο ΠΑΟΚ φωνάζει για το ποιοτικό του πρόβλημα στη μεσοεπιθετική γραμμή.
Πηγή: forzaonline.gr
Η ανάγκη εξακολουθεί να “φωνάζει”

Κατά πρώτο λόγο το θέμα γκολ-εκτέλεση είναι κάτι το οποίο το έχει παραδεχθεί ανοικτά ο Λουτσέσκου. Ο άνθρωπος που πάντα φροντίζει να καλύπτει τις αδυναμίες, σε αυτή την περίπτωση δεν έχει κρυφθεί. Από εκεί και πέρα όλο το περασμένο διάστημα προσπαθούσε να καμουφλάρει την αδυναμία χρησιμοποιώντας ένα συντηρητικό σχήμα που του έδινε μία ασφάλεια. Ήταν ο σχηματισμός με τον Ντόουγκλας πιο μπροστά από τα άλλα δύο οκτάρια. Ο καιρός πέρασε όμως, ο ΠΑΟΚ μπορεί και πρέπει να παίξει διαφορετικά, ο Βραζιλιάνος είναι πολύ καλύτερος πίσω στα αμυντικά χαφ, το ρόστερ το δουλεύει και το διαμορφώνει έτσι που πλέον η ανάγκη για απόκτηση παίκτη ο οποίος θα παίζει στον άξονα και πίσω από τον φορ, φωνάζει κάθε μέρα και περισσότερο.

Και μόνο το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται και αξιοποιούνται στη συγκεκριμένη θέση δύο παίκτες οι οποίοι δεν αποτελούν σταθερές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, είναι ένα ακόμη ξεκάθαρο δείγμα για το τι θέλει ο ΠΑΟΚ επειγόντως. Γιατί όταν η ομάδα στηρίζεται τώρα στον επίφοβο για τραυματισμούς Ελ Καντουρί και στον Μουργκ που έπρεπε να έχει ήδη φύγει, τότε καταλαβαίνουμε πόσο μεγαλύτερη γίνεται και φαίνεται η ανάγκη για ενίσχυση.

Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά καλά σε όλες τις γραμμές και όλες τις θέσεις και αν αποκτηθεί ένας παίκτης ο οποίος όμως εγγυημένα θα έρθει για να καλύψει αυτό το κενό, τότε όλα μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα.

Διαβάστε ακόμη...