Ώρα Κυπέλλου! Ορφέας Κατερίνης-ΠΑΟΚ mαteco

Από acpaok.gr: Για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco ταξιδεύει στην Κατερίνη, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον τοπικό Ορφέα.
Πηγή: acpaok.gr
Ώρα Κυπέλλου! Ορφέας Κατερίνης-ΠΑΟΚ mαteco

Ο Δικέφαλος ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο, έχοντας ως στόχο την διατήρηση των «σκήπτρων» της περσινής σεζόν.

Το σύνολο του Δημήτρη Πελεκίδη μπορεί να προετοιμάζεται για το, εντός έδρας, ευρωπαϊκό παιχνίδι κόντρα στην KPR Gminy Kobierzyce (10/12, 16:00), ωστόσο αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα.

Απέναντι του, ο Ορφέας Κατερίνης, ο οποίος αγωνίζεται στην Α'2 Κατηγορία και ο οποίος θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο ως ένα δυνατό τεστ για το νεανικό σύνολο του.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Ορφέα Κατερίνης, η Ευγενία Σαμολαδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι της Τετάρτης, το οποίο θα λειτουργήσει ως μία προετοιμασία για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Σαββάτου. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και θα δώσουμε όλες το 100%, αλλά σίγουρα επικεντρωνόμαστε περισσότερο στην Kobierzyce. Περιμένουμε τον κόσμο μας στην Κατερίνη. Μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι, είναι ο όγδοος παίκτης μας».

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022
1η φάση, Κύπελλο Ελλάδος
Β' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης
18:00, Ορφέας Κατερίνης-ΠΑΟΚ mαteco

Διαβάστε ακόμη...