ΠΑΟΚ: Τα έσοδα από την συμμετοχή του Ζίβκοβιτς στο Μουντιάλ

Από paok24.com: Εξαιρετική η παρουσία του παίκτη του Δικεφάλου παρά τον αποκλεισμό της χώρας του.
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ: Τα έσοδα από την συμμετοχή του Ζίβκοβιτς στο Μουντιάλ

Η παρουσία της Σερβίας στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ ολοκληρώθηκε στην φάση των ομίλων με την ομάδα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να τερματίζει στην τέταρτη θέση με μόλις έναν βαθμό, όντας μία από τις δυσάρεστες εκπλήξεις του φετινού τουρνουά.

Όπως είναι γνωστό ο «Ζίβκο» ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ που συμμετείχε στο φετινό Μουντιάλ και μάλιστα ήταν εκ των διακριθέντων για την εθνική ομάδα της χώρας του με τα σχόλια των διεθνών ΜΜΕ να είναι άκρως εγκωμιαστικά για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου.

Η FIFA ενημέρωσε πως για κάθε ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται στο διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την εθνική του ομάδα, θα καταβάλλει στον σύλλογό του αποζημίωση ύψους 9.500 ευρώ για κάθε ημέρα, μετρώντας δύο εβδομάδες πριν την επίσημη έναρξη των ομίλων.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς παρέμεινε έως τη λήξη των ομίλων, δηλαδή από τις 20/11 έως τις 02/12. Πρόκειται δηλαδή για ένα σύνολο 27 ημερών, που «εκτόξευσε» τα έσοδα περίπου στις 256 χιλιάδες ευρώ. Προφανώς, αν η Σερβία κατάφερνε να προχωρήσει στα νοκ-άουτ του θεσμού, το ποσό θα ανέβαινε ακόμη περισσότερο, αλλά ακόμη και τώρα, μόνο απαρατήρητο δεν περνάει το ποσό που θα λάβει ο Δικέφαλος.

Υπενθυμίζεται πως ο Σέρβος επέστρεψε στην πατρίδα του μαζί με την υπόλοιπη αποστολή και τώρα, έχει μερικές ημέρες ξεκούρασης μπροστά του, προκειμένου να αποφορτιστεί και να γεμίσει μπαταρίες. Η άδεια του Αντρίγια ολοκληρώνεται την Κυριακή (11/12) κι από εκεί και πέρα, ο Σέρβος αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπει σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Διαβάστε ακόμη...