Ο Αυγενάκης βάζει… φωτιά στην Basket League

Από forzaonline.gr: Στον «αέρα» είναι η διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής της Basket League λόγω της απόφασης να μην συμμετάσχουν οι κριτές στις αναμετρήσεις.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Αυγενάκης βάζει… φωτιά στην Basket League

Οι Σύνδεσμοι Κριτών όλης της Ελλάδας -με την απόφαση για αυτόν την Θεσσαλονίκης να βγαίνει την Πέμπτη (8/12)- δεν θα δώσουν το «παρών» στα παιχνίδια του Σαββάτου (10/11) σε όλες τις κατηγορίες, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τη διεξαγωγή της 9ης στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αιτία είναι η μη αναγνώριση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στους συνδέσμους των κριτών (τους ανθρώπους της γραμματείας των παιχνιδιών) ως αθλητικό φορέα, με την πλευρά των κριτών ισχυρίζεται πως με τον ίδιο Νόμο (27/25/1999) από το 2000 οι περισσότεροι σύνδεσμοι έχουν λάβει αθλητική αναγνώριση.

«Πειθαρχούμε απλά στην απόφαση του κ. Αυγενάκη και αφού δεν μας θεωρεί αθλητικό φορέα, δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε αθλητικές δράσεις», είναι το μήνυμα του Συνδέσμου Κριτών. Έτσι όπως είναι φυσικό χωρίς μέλη στην γραμματεία δεν μπορεί να διεξαχθεί παιχνίδι, με την 9η αγωνιστική της Basket League να είναι στον «αέρα».

Διαβάστε ακόμη...