Αποχαιρετά την Κύπρο με φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού

Από sdna.gr:Με το φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ επί κυπριακού εδάφους - Νέες δοκιμές και ευκαιρίες από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Αποχαιρετά την Κύπρο με φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού

Μετά από μία σειρά προπονήσεων και δύο φιλικά παιχνίδια, ολοκληρώνεται η παρουσία και η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Κύπρο απόψε (18:00) με το φιλικό κόντρα στον Άρη Λεμεσού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του 90λεπτου, όπως έκανε στα δυο προηγούμενα φιλικά με την Άσντοντ και την ΑΕΛ Λεμεσού.

Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη Λεμεσού θα είναι το τελευταιο φιλικό για τον ΠΑΟΚ πριν αρχίσουν εκ νέου τα επίσημα παιχνίδια με πρώτο αυτό απέναντι στην Καλαμάτα για το Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα. Στη σημερινή αναμέτρηση, δεν θα αγωνιστούν οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριος Τσαούσης, που αναμένεται να ενταχθούν σε ομαδικό πρόγραμμα με την έναρξη των προπονήσεων στην Θεσσαλονίκη.

Αναφορικά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, έχει εξασφαλίσει μερικές ημέρες άδειας προκειμένου να ξεκουραστεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα σε ρυθμούς προπονήσεων. Βάσει των δοκιμών στις ασκήσεις της χθεσινής προπόνησης, δεν αποκλείεται να δούμε μία ενδεκάδα με τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδη, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Αντρέ Ρικάρντο και Ολιβέιρα.

Ενώ η δεύτερη ενδεκάδα που θα παίξει πιθανότατα στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα αποτελείται από τους: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σελιμάι, Κουλιεράκη, Κάργα, Σβαμπ, Κούρτιτς, Κουαλιάτα, Ελ Καντουρί, Νάρεϊ και Μπράντον Τόμας.

Ο Άρης Λεμεσού βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και κάνει μια σεζόν πρωταθλητισμού μέχρι στιγμής στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η ομάδα που προπονεί ο Λευκορώσος, Αλεξέι Σπιλέφσκι, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφο και στο -1 από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ. Η «ελαφρά ταξιαρχία», όπως ειναι το παρατσούκλι της ομάδας από την Λεμεσό, που φέτος αγωνίζεται στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στην Λάρνακα, είχε αγώνα χθες (04/12) στο ίδιο γήπεδο που θα αντιμετωπίσει σήμερα τον ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 2-0 την Ανόρθωση χάρη στα γκολ των Καγιού και Μπαμπίτσκα.

Κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα θα αγωνιστούν παίκτες χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής δεδομένου πως πλησιάζει και το ντέρμπι της Λεμεσού την άλλη Κυριακή με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Από το καλοκαίρι του 2021 άλλαξε στάτους λόγω της έλευσης του Ρώσου Βλάντιμιρ Φεντέροφ. Μόλις στην πρώτη σεζόν με τον Φεντέροφ στα ηνία, ο Άρης Λεμεσού βγήκε 4ος στην βαθμολογία και έπαιξε στην Ευρώπη φέτος, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από την Νέφτσι Μπακού τα προκριματικά του Conference League, παρά το γεγονός ότι κέρδισε με 2-0 το πρώτο ματς στην Κύπρο (έχασε με 3-0 στο Αζερμπάιτζαν!).

Ο πιο γνωστός παίκτης στο ρόστερ του Άρη Λεμεσού είναι ο Αλεξάντρ Κοκόριν που ήρθε ως δανεικός από την Φιορεντίνα και μέχρι στιγμής μετράει πέντε γκολ και δυο γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα. Επίσης, ξεχωρίζουν στο έμψυχο δυναμικό της ο Πολωνός διεθνής φορ, Μάριους Στεπίνσκι (δανεικός από την Ελλάς Βερόνα) όπως και ο αρχηγός της εθνικής Λευκορωσίας, Εβγένι Γιαμπλόνσκι.

Διαβάστε ακόμη...