Σελιμάι: Ο βενιαμίν της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και το στοίχημα (vid)

Ο Ερμής Σελιμάι είναι το νέο πρόσωπο στην χειμερινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, με τον 18χρονο μπακ του Δικεφάλου να κερδίζει το στοίχημα και να τους παίρνει τα... λεφτά με το τέλος της χθεσινής προπόνησης.
Πηγή: sdna.gr
Σελιμάι: Ο βενιαμίν της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ και το στοίχημα (vid)


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρόγραμμα των προπονήσεων επί κυπριακού εδάφους, με τον Ερμή Σελιμάι να προσφέρει το τελευταίο στιγμιότυπο. Κατά την αποχώρηση των παικτών για τα αποδυτήρια, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε την αρχή, σουτάροντας από μακριά και πλάγια θέση, με στόχο να βάλει την μπάλα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ που ήταν στην άκρη του γηπέδου.

Κι αυτό ήταν εύκολη υπόθεση για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, βρίσκοντας -φυσικά- στόχο, με την μπάλα να καταλήγει μέσα στο καρότσι. Ο Ερμής Σελιμάι που ακολουθούσε, αποδέχθηκε την πρόκληση των υπολοίπων που ξεκίνησαν τα... πονταρίσματα και χωρίς να το σκεφτεί πολύ, σούταρε από την ίδια θέση.

Ο νεαρός βρήκε στόχο με την πρώτη προσπάθεια, αποσπώντας τα εύσημα των ασπρόμαυρων που έσπευσαν να σημειώσουν πως θα του δώσουν τα κέρδη στο ξενοδοχείο! Αξίζει δε να σημειωθεί πως ο βενιαμίν της προπόνησης είχε ακούσει νωρίτερα και πολλά «μπράβο» από τον προπονητή του, ο οποίος ασχολείται εκτενώς με τον νεαρό μπακ.

Διαβάστε ακόμη...