«Δίνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ - Ο κόσμος μας είναι απίστευτος!»

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εκτός έδρας της Καρδίτσας με 63-92 για την Basket League και ο κορυφαίος των «ασπρόμαυρων», Τζέιλεν Χαντς, μίλησε στο SDNA και ανέφερε ότι το... κλειδί της νίκης ήταν η αμυντική προσήλωση του Δικεφάλου σε όλο το ματς.
Πηγή: sdna.gr
«Δίνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ - Ο κόσμος μας είναι απίστευτος!»

Ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καρδίτσα (63-92), σκοράροντας 28 πόντους με 8 τρίποντα.

Ο λόγος για τον Τζέιλεν Χαντς, ο οποίος μίλησε στο SDNA μετά το τέλος της αναμέτρησης, τόσο για την συλλογική εμφάνιση, όσο και για την δική του, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον κόσμο του Δικεφάλου τον οποίο ευχαρίστησε για την στήριξή του.

-Πραγματοποιήσατε σήμερα μία εξαιρετική εμφάνιση και πήρατε μία άνετη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καρδίτσα. Ποιος ήταν ο κύριος παράγοντας που σας οδήγησε σε αυτό;

 

«Νομίζω ότι παρά το γεγονός ότι σκοράραμε 93 πόντους, το κύριο συστατικό της επιτυχίας ήταν η άμυνά μας, καθώς μέσα από αυτήν κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ τον αντίπαλο στην έδρα του, ενώ παράλληλα αυτό μας έδινε και ψυχολογία για να βρούμε σουτ, τόσο μακρινά όσο και από κοντά στην επίθεση. Γενικώς, κάναμε μία πολύ... γεμάτη εμφάνιση, όπως δείχνει και το σκορ».

- Έκανες ένα από τα καλύτερα παιχνίδια σου φέτος, πετυχαίνοντας 28 πόντους (8 τρίποντα). Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τη σημερινή σου εμφάνιση ως μία... προσωπική εκδίκηση για το χαμένο τελευταίο σουτ απέναντι στη Σάσαρι στην Ιταλία;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα καθόλου αυτό, εκείνο το σουτ χάθηκε αλλά πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω. Σήμερα ένιωθα πολύ καλά από την αρχή, μπήκαν κάποια σουτ, τόσο εύκολα όσο και δύσκολα που μου έδωσαν την ψυχολογία να συνεχίσω. Στόχος μου πάντα είναι να βοηθάω την ομάδα, δεν κοιτάω τόσο τον εαυτό μου».

- Ακολουθεί ένα μεγάλο και συνάμα δύσκολο ντέρμπι στο PAOK Sports Arena απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Πώς θα αντιμετωπίσετε αυτό το ματς;

«Σαφώς και πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε ένα σύνολο που είναι πρώτο στην Basket League και από τα πρώτα στην Euroleague. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι παίζουμε στο σπίτι μας και θα προσπαθήσουμε να το υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο. Σίγουρα πάντως είναι ένα από τα δυσκολότερα ματς της χρονιάς και στόχος είναι να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Τέλος, ο Τζέιλεν Χαντς δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον κόσμο του ΠΑΟΚ που έδωσε και σήμερα το παρών δίπλα στην ομάδα λέγοντας ότι:

«Οι φίλαθλοί μας είναι καταπληκτικοί, είναι απίστευτο το γεγονός ότι όπου και να παίζουμε είναι δίπλα μας. Μας δίνουν πολύ μεγάλη ώθηση και τους έχουμε ανάγκη σε κάθε ματς, τους ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη!»

Διαβάστε ακόμη...