Η μεικτή ζώνη του ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ Domus Ergo επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 7-11, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Ήταν ένα διπλό το οποίο χρειαζόμασταν. Κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι βέβαιη η είσοδος μας στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, και στην Β' Φάση του πρωταθλήματος στο επίπεδο των νικητών. Δώσαμε την ευκαιρία στην Γλυφάδα να ξαναμπεί στο παιχνίδι, παρά την καλή μας εμφάνιση.

Φέτος όποια θετικά αποτελέσματα έχουμε ξεκινάνε από την άμυνα, και έτσι και σήμερα. Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις στην επίθεση, ή τουλάχιστον να μην είμαστε τόσο επιπόλαιοι. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, προσπάθησαν πολύ, και στο τέλος πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τ

ώρα ο στόχος αλλάζει, ο πρώτος ήταν να μπούμε στην τετράδα, τώρα θα πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, έτσι ώστε όταν ολοκληρωθεί η Β΄ Φάση να αποφύγουμε την έβδομη και όγδοη θέση, οι οποίες οδηγούν σε νοκ-άουτ παιχνίδια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, αλλά όλοι οι προπονητές σκεφτόμαστε όλα τα ενδεχόμενα και τα σενάρια».

Διαβάστε ακόμη...