ΠΑΟΚ Β’: Δοκιμασία στη Ρόδο κι ένας στόχος

Από paok24.com: Με ανεβασμένη ψυχολογία οι "ασπρόμαυροι" ...
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ Β’: Δοκιμασία στη Ρόδο κι ένας στόχος

Η δράση συνεχίζει στη Super League 2 κι ο ΠΑΟΚ Β', έχει μπροστά του ένα ακόμη απαιτητικό παιχνίδι, μετρώντας αντίστροφα για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι ποδοσφαιριστές του, βρίσκονται από χθες στο νησί, καθώς σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ Β' θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Ο Δικέφαλος, που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου του με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια, είναι αήττητος κι έχει καλή ψυχολογία, καθώς προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας έχει να επιδείξει 6 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δε θα έχει σήμερα στη διάθεσή του τους Σπυρίδη, Κωττά και Κουλούρη που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας, όπως και τον Γκορντεζιάνι που είναι τιμωρημένος, ενώ στον αντίποδα, στην αποστολή παραμένει ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πετυχαίνοντας δυο γκολ.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Μάροβιτς, Μορικέλι, Τασιούρας, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Μελετίδης, Νινούα , Κουτεντάκης, Γρόσδης, Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00

Διαβάστε ακόμη...