Η… απόσταση από το «10» και τον Φάμπιο Μαρτίνς

Από skgsports.gr:Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άνοιξε εκ νέου την συζήτηση περί μεταγραφικής ενίσχυσης του ΠΑΟΚ. Το είπε μετά το τέλος του φιλικού με την ΑΕ Λεμεσού.
Πηγή: skgsports.gr
Η… απόσταση από το «10» και τον Φάμπιο Μαρτίνς

«Παρόλο που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών που έχει μπει στην εξίσωση, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουμε συζητήσεις, έχουμε ένα πλάνο που αναλύουμε. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές οπότε δε μπορούμε να χαλάσουμε χατίρι», τόνισε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Η ανάγκη για το «δεκάρι» συνεχίζει να... φωνάζει από μακριά, μέχρι και ο Ελ Καντουρί που παίζει στη θέση, το βλέπει και το λέει, αν και ο Λουτσέσκου με τον Μπότο πιστεύουν ότι ο Φάμπιο Μαρτίνς, ένας ακραίος ποδοσφαιριστής που στα νιάτα του έπαιξε στο «10», μπορεί να καλύψει αυτό το κενό, ερχόμενος τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα και με τους δύο ο 29χρονος Πορτογάλος εξτρέμ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με ικανότητα στο σκοράρισμα, ατομική ενέργεια, άνετα μπορεί να σταθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να ανταποκριθεί. Γι' αυτό εμανίζονται να είναι διατεθειμένοι να αναλάβουν την ευθύνη της επιλογής, την ίδια ώρα που η ιδιοκτησία (Σαββίδης) δεν έχει πειστεί ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα κάνει τη διαφορά παίζοντας στο δέκα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα άκρα υπάρχει (και) ο Κωνσταντέλιας.

Η απόσταση

Σ' ότι αφορά τη διαπραγμάτευση η πλευρά του 29χρονου Πορτογάλου που έχει να παίξει μπάλα από τον περασμένο Μάιο (το ότι έκανε δύο εικοσάλεπτα τον Σεπτέμβριο δεν λέει απολύτως τίποτα) ξεκίνησε τη συζήτηση από το ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, ποσό που κρίθηκε υπερβολικά μεγάλο από τον ΠΑΟΚ, που κάθισε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ξεκινώντας από χαμηλότερα, και μέχρι τώρα υπάρχει μια απόσταση.

Η... γνωστή καθυστέρηση

Η πλευρά Μαρτίνς φαίνεται ότι δεν βιάζεται, από την πλευρά του ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να φτάσει τόσο ψηλά και το ζητούμενο είναι το πότε θα γίνει η τελική κουβέντα γιατί δεν θα έχει κανένα νόημα και φέτος το χειμώνα να κάνει τις (όποιες) κινήσεις του αργά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Διαβάστε ακόμη...