Φινάλε με τετ α τετ αρχηγών, «φροντιστήριο» και μαγεία «Ντέλια» (vids)

Από sdna.gr:Απ΄όλα είχε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ που ολοκληρώθηκε με ένα σύντομο τετ α τετ του Λουτσέσκου με του αρχηγούς, με το «φροντιστήριο» Βιεϊρίνια και την «μαγεία» Ντέλια.
Πηγή: sdna.gr
Φινάλε με τετ α τετ αρχηγών, «φροντιστήριο» και μαγεία «Ντέλια» (vids)

Ζόρικη ημέρα για τους ασπρόμαυρους καθώς είχαν διπλή γεμάτη προπόνηση με εσωτερικό τουρνουά. Το ρόστερ χωρίστηκε στους μπλε, πορτοκαλί και πράσινους με τους Λύρατζη και Τσαούση να απέχουν. Ο πρώτος, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, βρίσκεται στην τελική ευθεία της επιστροφής του ενώ ο Έλληνας οπισθοφύλακας ένιωσε μία επιβάρυνση και προτιμήθηκε να πάει συντηρητικά, παραμένοντας στο ξενοδοχείο.

Οι πράσινοι με Καντουρί και Κωνσταντέλια βρέθηκαν σε μεγάλα κέφια, με τον νεαρό να βάζει την σφραγίδα του με ένα τρομερό γκολ... τσιμπώντας την μπάλα. Μάλιστα, ήταν και εκείνοι που πανηγύρισαν στο τέλος, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιβλέπει τις οικογενειακές «μάχες» και τον Γιώργο Τσονάκα σε ρόλο διαιτητή, όντας αποδέκτης πολλών παραπόνων.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο έμπειρος τεχνικός είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τους αρχηγούς της ομάδας και συγκεκριμένα με τους Βιεϊρίνια, Ίνγκασον και Καντουρί. Στην συνέχεια, ο Πορτογάλος πήρε από κοντά τους νεαρούς συμπατριώτες του, Αντρέ Ρικάρντο και Ντάντας, με τους οποίους τα είπε για αρκετή ώρα, σε ένα ειδικό «φροντιστήριο».

Την ίδια ώρα, ο Κριστιάνο Μπάτσι δούλευε έξτρα με τον Γιάννη Μιχαηλίδη ενώ ξεχώρισε η κουβέντα που είχαν Τόμας Μουργκ και Ραζβάν Λουτσέσκου στο τέλος της προπόνησης. Είχε προηγηθεί ένα ακόμη τετ α τετ του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον Νίκο Κουαλιάτα, όταν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του, σε μία προπόνηση που είχε πολλά...

Συγκριτικά με τις άλλες ημέρες, σήμερα λόγω ημέρας, είχε περισσότερους φίλους του ΠΑΟΚ στο προπονητικό που φρόντισαν να βρεθούν περιμετρικά του γηπέδου και να παρακολουθήσουν διακριτικά την προπόνηση της ομάδας. Μάλιστα, οι μικροί φίλοι της ομάδας, φρόντισαν να αφήσουν και το στίγμα τους...

Διαβάστε ακόμη...