Μπλόκο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με απόφαση Αυγενάκη!

Από thessportsΟι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην Καρδίτσα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στην αναμέτρηση με την τοπική ομάδα για την 8η αγωνιστική της Basket League, μετά από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γηπεδούχοι!
Πηγή: thessports.gr
Μπλόκο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με απόφαση Αυγενάκη!

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας:

«Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη, απαγορεύεται η μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Κυριακής στις 7:15 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας.

.gr:Είχε προηγηθεί η σχετική απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία καθορίζονται οι όροι διεξαγωγής του αγώνα, αλλά περιλαμβάνεται και η εισήγηση προς τον Υφυπουργό, για την απαγόρευση μετακίνησης οργανωμένων φιλάθλων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μετά τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων».

Διαβάστε ακόμη...