Ασήκωτη ήττα για το γυναικείο μπάσκετ

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον ΟΣΦΠ ...
Πηγή: acpaok.gr
Ασήκωτη ήττα για το γυναικείο μπάσκετ

Για την 9η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετώπισε τον ΟΣΦΠ, γνωρίζοντας την ήττα με 91-35.

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας να διαχειριστεί την πολύ σημαντική απουσία της Ζάντα Ουίλιαμς, παρατάχθηκε στο γήπεδο με αρχική σύνθεση τις: Κολλάτου, Τζετ-Ουίλσον, Καρλάφτη, Θεοδώρου και Κατσαμούρη.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου εμφάνισαν στο παρκέ του ΣΕΦ την κούραση από το παιχνίδι κόντρα στις Εσπερίδες, το οποίο κρίθηκε νικηφόρα στην παράταση, το οποίες τις οδήγησε σε πολλά άστοχα σουτ.

Τα άστοχα σουτ σε συνδυασμό με την απουσία της Ζάντα Ουίλιαμς, μίας άκρως επιδραστικής παίκτριες, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό παιχνίδι, έδωσαν την ευκαιρία στις γηπεδούχες να πάρουν σημαντική διαφορά από νωρίς.

Με το ροτέισον να είναι κλειστό, και την ψυχολογία να πέφτει όσο περνούσε ο χρόνος, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να εμφανιστεί στο παιχνίδι σε κανένα χρονικό σημείο, γνωρίζοντας την ήττα με 91-35.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 13:00, εντός έδρας, κόντρα στον ΟΑ Χανίων, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1.

Δείτε την αναμέτρηση ...

Διαβάστε ακόμη...