Ξανθοπούλου: «Σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Απο sdna.gr: Το λίμπερο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Μαρτίνα Ξανθοπούλου, μιλά στο SDNA για το εκπληκτικό 7Χ7 του Δικεφάλου στη Volley League γυναικών αλλά και το μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό που έρχεται το Σάββατο (3/12 - 17:00) στο PAOK Sports Arena.
Πηγή: sdna.gr
Ξανθοπούλου: «Σπουδαίο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Είναι από τις... παλιοσειρές του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, μετρώντας έξι συνεχόμενα χρόνια στα «ασπρόμαυρα» και ζώντας όλη τη πορεία του Δικεφάλου από τις χαμηλές κατηγορίες ως την άνοδο στη Volley League, την κατάκτηση του κυπέλλου και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο λόγος για την Μαρτίνα Ξανθοπούλου, η οποία δηλώνει περήφανη για την παρουσία της στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δηλώνει ότι στόχος της ομάδας του Μάρκο Φενόλιο δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

- Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ένα τρομερό ξεκίνημα στη Volley League γυναικών, μετρώντας επτά νίκες σε ισάριθμα ματς. Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας έως τώρα;

«Δουλεύουμε κάθε μέρα πολύ σκληρά στην προπόνηση και κάθε βδομάδα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και πιστεύω αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που φέρνουμε μόνο θετικά αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Είμαστε δεμένη σαν ομάδα και προσπαθούμε για το καλύτερο κάθε μέρα, και φυσικά υπάρχει το κίνητρο να μείνουμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα όσο περισσότερο μπορούμε».

- Είσαι από τις λίγες παίκτριες στο ρόστερ που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα. Τι σε έχει δέσει με τον ΠΑΟΚ;

«Μετράω έξι χρόνια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που βλέπω την ομάδα μου να έχει εξελιχθεί μέσα σε λίγα χρόνια τόσο πολύ και πλέον να διεκδικεί κάθε τίτλο. Φυσικά, χωρίς την βοήθεια και τη στήριξη του κ. Αμοιρίδη δεν θα είχε φτάσει η ομάδα σε αυτό το σημείο».

- Έρχεται ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στο Παλατάκι. Πώς προετοιμάζεστε γι' αυτό το ματς;

«Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό έως τώρα από βαθμολογικής και ψυχολογικής άποψης είμαστε στις πρώτες δυο θέσεις και αυτό το παιχνίδι θα κρίνει τον πρώτο. Περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια... δυνατή μάχη».

- Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ ώστε να βρεθεί στο PAOK Sports Arena και να σας στηρίξει;

«Όπως είπα και νωρίτερα είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς έως τώρα και η στήριξη του κόσμου είναι κομβικής σημασίας καθώς θα μας δώσει δύναμη και θα μας ανεβάσει την ψυχολογία ένα, γεμάτο από φίλους του ΠΑΟΚ, Παλατάκι».

Διαβάστε ακόμη...