Ζίβκοβιτς: Ή πανηγυρίζει ή επιστρέφει

Από paok24.com: Η μεγάλη μέρα του Αντρίγια ...
Πηγή: paok24.com
Ζίβκοβιτς: Ή πανηγυρίζει ή επιστρέφει

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τη χειμερινή του προετοιμασία στην Κύπρο, ωστόσο, σήμερα τα βλέμματα όλων στρέφονται στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Σερβία θα αντιμετωπίσει απόψε την Ελβετία (21:00), με τη νίκη να είναι ο αποκλειστικός της στόχος, προκειμένου να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου για τη φάση των "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Βραζιλία βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου G με 6 πόντους κι έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της, με την Ελβετία να ακολουθεί με 3, ενώ Σερβία και Καμερούν έχουν από 1 βαθμό.

Σε περίπτωση που κερδίσει η Σερβία την Ελβετία, αλλά και το Καμερούν τους Βραζιλιάνους, τότε η πρόκριση θα κριθεί στην μεταξύ τους διαφορά γκολ, με την παρέα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς να έχει τώρα το μειονέκτημα.

Όσον αφορά στον Αντρίγια, ο άσος του ΠΑΟΚ, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του στα δύο πρώτα παιχνίδια στον όμιλο και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του θα πάρει και πάλι φανέλα βασικού, με τα βλέμματα των "ασπρόμαυρων" να στρέφονται σε αυτόν και στη μεγάλη, αποψινή "μάχη".

Εφόσον πάρει η Σερβία το εισιτήριο για τους "16", ο Ζίβκοβιτς θα συνεχίσει τις υποχρεώσεις του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα έχει μερικές ημέρες άδεια, πριν να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...