ΑΕ Λεμεσού: Τα γνώριμα πρόσωπα και οι απώλειες

Από paok24.com: Ποια είναι η ομάδα που θα βρει απέναντί του ο ΠΑΟΚ ...
Πηγή: paok24.com
ΑΕ Λεμεσού: Τα γνώριμα πρόσωπα και οι απώλειες

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το δεύτερο φιλικό "τεστ" στην Κύπρο, καθώς σήμερα το απόγευμα (18:30) θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεμεσού στο Τσίρειο.

Οι Κύπριοι, τη δεδομένη χρονική στιγμή φιγουράρουν στη 10η θέση της γενικής κατάταξης, με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες κι έχουν 14 πόντους, με την Καρμιώτισσα που είναι από πάνω τους, να έχει 15.

Πριν από μερικές ημέρες, γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ενώ την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Τσίρειο για τη 13η αγωνιστική.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του ένα... γνώριμο πρόσωπο, με τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκεται στο ρόστερ της ΑΕΛ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν κι έφυγε από τη Μορεϊρένσε, όπως κι ο Νικολάε Μιλιντσεάνου, που έχει περάσει από την Super League, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην περίπτωση του Μιραλάς βεβαίως τα πράγματα δεν εξελίσσονται ομαλά, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η ομάδα του ψάχνει λύση προκειμένου να υπάρξει "διαζύγιο", καθώς δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Από εκεί και πέρα, στο ρόστερ της βρίσκονται δέκα Κύπριοι κι αρκετοί ξένοι από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία, με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι να ψάχνει λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες φέτος.

Διαβάστε ακόμη...