Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Άγγελου Αγγελίδη και της Ευγενίας Κολλάτου, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Εσπερίδων Καλλιθέας με 84-80, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ-Εσπερίδες Καλλιθέας

Άγγελος Αγγελίδης:

«Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες μας για την νίκη. Έως τώρα κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν ήρθε εύκολα για εμάς, όλες οι αναμετρήσεις ήταν δύσκολες και αυτό δείχνει την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος. Η αντίπαλη ομάδα είχε την Χίγγινς και την Γούλφλοκ σε πολύ καλή μέρα με 23 και 26 πόντους αντίστοιχα. Εμείς από πλευράς μας, είχαμε πέντε παίκτριες που είχαν διψήφιο αριθμό πόντων σε ακόμη έναν αγώνα. Μπορέσαμε να κοντρολάρουμε τα ριμπάουντ, προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι και εκεί κάναμε πολλά λάθη, λόγω αυτού δεχθήκαμε παραπάνω αιφνιδιασμούς. Παρ' όλα αυτά, οι 19 ασίστ που είχαμε δείχνουν ότι τρέξαμε πολύ στο γήπεδο και ξεπεράσαμε το φράγμα των 80 πόντων σε ακόμη μία αναμέτρηση. Έτσι πήραμε αυτή την δύσκολη νίκη, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία πιστεύω πως θα τα πάει καλά στο πρωτάθλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την καλή τους απόδοση και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια. Η επόμενη αναμέτρηση για εμάς είναι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο, δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση, πρέπει να δουλέψουμε το σώμα και το μυαλό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι. ».

Ευγενία Κολλάτου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, υπήρχαν συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, στο τέλος μας ισοφάρισαν και πήγαμε στην παράταση. Ωστόσο με την Ουίλιαμς λόγω τραυματισμού να μπαίνει και να βγαίνει συνέχεια, μπορέσαμε να διαχειριστούμε τον ρυθμό. Καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη και αυτό είναι που μετράει για εμάς. Έχουμε μπροστά μας μία δύσκολη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Σάββατο και μετά θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας τα Χανιά».

Διαβάστε ακόμη...