Ο ΠΑΟΚ στο μνήμα του αδικοχαμένου Νάσου: Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής του

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο μνήμα του αδικοχαμένου φίλου της ομάδας, Νάσου Κωνσταντίνου, στην Κύπρο - Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής του. 
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ στο μνήμα του αδικοχαμένου Νάσου: Το συγκλονιστικό μήνυμα της αδερφής του

«Κάθε φορά που έρχεστε, μας συγκινείτε ακόμη περισσότερο. Μας κάνετε πραγματικά να νιώθουμε αυτό που λέτε: Πως είμαστε οικογένειά σας και πως ο Νάσος είναι πλέον αδερφός σας. Πάντα θα λέω πως ένα ευχαριστώ είναι λίγο για σας που δεν ξεχάσατε ποτέ τον Νάσο μας, οπουδήποτε κι αν πάτε. Μας σταθήκατε και μας στέκεστε όσο κανένας άλλος. Σας ευχαριστώ για όλα, είμαι περήφανη που ο Νάσος μας ήταν και είναι ΠΑΟΚ...».

Με αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα, η αδερφή του Νάσου Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο μνήμα προκειμένου να αφήσουν λουλούδια αλλά και να δώσουν μία φανέλα με το Νο4 και το όνομά του στην οικογένειά του.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή ο Νάσος, ωστόσο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν τον ξέχασε και η παρουσία των Χρήστο Καρυπίδη και λοιπών ασπρόμαυρων, ήταν το λιγότερο... αυτονόητη. Ήταν κάτι που είχαν στο μυαλό τους και πραγματοποίησαν την δεύτερη ημέρα της παρουσίας τους στην Μεγαλόνησο...

Διαβάστε ακόμη...