Οριστικό: Χωρίς ΠΑΟΚτσήδες στην Καρδίτσα!

Από paok24.com:Η προσοχή του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στον αποψινό (29/11) ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στη Σάσαρι για το Basketball Champions League, ωστόσο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις στο «στρατόπεδο» του ΑΣ Καρδίτσας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Δικέφαλο.
Πηγή: paok24.com
Οριστικό: Χωρίς ΠΑΟΚτσήδες στην Καρδίτσα!

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν οι νεοφώτιστοι, πάρθηκε η απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φίλους του ΠΑΟΚ, κυρίως λόγω της μη ύπαρξης κερκίδας φιλοξενούμενων, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση τους οι Καρδιτσιώτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

«Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:15 μ.μ. Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – ΠΑΟΚ mateco στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» για την 8η αγωνιστική της Basket League, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας, μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων, αλλά και εκπροσώπων των ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής, ενώ αποφασίσθηκε να μη διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τόσο λόγω της σχετικής απαγόρευσης, όσο και γιατί το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, δε δίνει τη δυνατότητα διαχωρισμού των φιλάθλων. Έτσι, με ευθύνη των αρμόδιων αρχών, δε θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής.»

Διαβάστε ακόμη...