Για το διπλό και τις βάσεις πρόκρισης στη Σαρδηνία ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Τη δεύτερη νίκη του στο Basketball Champions League και συνάμα την πρώτη εκτός έδρας στην Ευρώπη για φέτος θέλει να πετύχει απόψε (21:30) ο ΠΑΟΚ στη Σαρδηνία επί της Ντινάμο Σάσαρι.
Πηγή: sdna.gr
Για το διπλό και τις βάσεις πρόκρισης στη Σαρδηνία ο ΠΑΟΚ

Πρόκειται για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης της διοργάνωσης και ο Δικέφαλος παρά τα προβλήματα τραυματισμών θέλει να πάρει τη νίκη που θα τον διατηρήσει πάνω από την ιταλική ομάδα και κοντά σε μία από τις θέσεις των play in (2-3).

Για τον ΠΑΟΚ επιστρέφει στη δράση ο Τζέιλεν Ράιλι, ο οποίος όμως δεν βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του λόγω του ότι έχασε πολλές προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα εξαιτίας της διάτασης που είχε υποστεί. Με ερωτηματικό συνοδεύεται η συμμετοχή του Γιανίκ Φράνκε, ο οποίος είχε έναν μυικό σπασμό στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ακολούθησε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών.

Από την άλλη πλευρά η γηπεδούχος Σάσαρι, την οποία ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο παιχνίδι του Α' γύρου στη Θεσσαλονίκη με 88-68, παραμένει χωρίς νίκη (0-3) και θέλει με νίκη να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση. «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ελέγξουμε είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού γιατί η Σάσαρι είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει και να σουτάρει στο transition, άρα τα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα είναι πολύ κρίσιμα για τη δική μας άμυνα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κόουτς του Δικεφάλου, Άρης Λυκογιάννης.

Το πανόραμα του 7ου ομίλου

Η 4η αγωνιστική
29/11, 21:30 Ντινάμο Σάσαρι - ΠΑΟΚ
30/11, 21:00 Ντιζόν - Ουνικάχα Μάλαγα

Η κατάταξη
1. Μάλαγα 3-0
2. Ντιζόν 2-1
3. ΠΑΟΚ 1-2
4. Σάσαρι 0-3

Διαβάστε ακόμη...