Ζίβκοβιτς: Κλάση και ουσία με νούμερα στο χορταστικό ματς των «Ελλήνων»!

Από sdna.gr: Τρεις «Έλληνες» είχε το πρώτο παιχνίδι στο πρόγραμμα του Mundial για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να αφήνει το στίγμα του δείχνοντας μεγάλη κλάση και ουσία.
Πηγή: sdna.gr
Ζίβκοβιτς: Κλάση και ουσία με νούμερα στο χορταστικό ματς των «Ελλήνων»!

Πιο αναλυτικά, ο Σέρβος άσος του ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με το Καμερούν των Πιέρ Κούντε του Ολυμπιακού και Νικολά Ενκουλού του Άρη και έκανε κυριαρχική εμφάνιση στο χορταστικό 3-3 αποτελώντας μόνιμη πηγή κινδύνου από τη δεξιά πτέρυγα για τους Αφρικανούς στα 78' συμμετοχής του(σ.σ αντικαταστάθηκε όπως και στο πρώτο παιχνίδι από τον Νεμάνια Ράντονιτς).

Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Αλεκσάνταρ Μίτροβιτς είπαν «hvala ti puno» στον Βαλκάνιο σταρ του «Δικεφάλου» για τις δύο ασίστ του στο δεύτερο και τρίτο γκολ αντίστοιχα που ωστόσο δεν ήταν αρκετά για τους «πλάβι» προκειμένου να... δαμάσουν τα «αδάμαστα λιοντάρια» του Ριγκομπέρ Σονγκ.

Και αν οι δύο ασίστ δεν φτάνουν για να καταδείξουν την προσφορά του Ζίβκοβιτς στους «πλάβι» τα υπόλοιπα νούμερα μιλούν γι' αυτόν καθώς επιχείρησε 47 ενέργειες με τη μπάλα, δύο εξ αυτών εντός της περιοχής των Καμερουνέζων, ενώ ήταν ασφαλείς και οι μεταβιβάσεις του καθώς μέτρησε 26 εύστοχες πάσες σε 31 προσπάθειες.

Τρεις πάσες κλειδιά και τρεις κερδισμένες μονομαχίες ολοκληρώνουν την γεμάτη εμφάνιση του 26χρονου παίκτη της Σερβίας. Μπορεί ο συγκεκριμένος αριθμός να μην είναι και ο πιο... αγαπημένος των οπαδών του «Δικεφάλου» ωστόσο αναμφίβολα πλέον περιμένουν πώς και πώς το τρίτο παιχνίδι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο Mundial (2/12, 21:00) κόντρα στην Ελβετία όπου οι «όρλοβι» θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στα νοκ άουτ.

Διαβάστε ακόμη...