Διπλή νίκη ΠΑΟΚ, Σαββίδη Γκαγκάτση κατά Μαρινάκη

Από paok24.com: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μέσω διαρροής για την εξέλιξη της υπόθεσης με την αγωγή που κατέθεσαν οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και Μάκης Γκαγκάτσης κατά της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ για συκοφαντικό δημοσίευμα.
Πηγή: paok24.com
Διπλή νίκη ΠΑΟΚ, Σαββίδη Γκαγκάτση κατά Μαρινάκη

Η αγωγή έγινε δεκτή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης που έκρινε ότι η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ πρέπει να εξαλείψει τα δημοσιεύματα αυτά και να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου. Παράλληλα απορρίφθηκε έφεση της εταιρείας Μαρινάκη.

Νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη ήταν ο Αχιλλέας Μαυρομάτης και του Μάκη Γκαγκάτση, η Βάλια Γκαγκάτση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με απόφαση του το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, έκανε δεκτή αγωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση σε βάρος της εταιρίας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ (ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη) για συκοφαντικό δημοσίευμα όπου χαρακτήριζε τον ΠΑΟΚ ως εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καλείται να καταβάλει αποζημιώσεις στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθώς και στα προαναφερθέντα φυσικά πρόσωπα.

Με την ίδια απόφαση επίσης, υποχρεώνεται να εξαλείψει τα δημοσιεύματα και να δημοσιεύσει την απόφαση του δικαστηρίου. Τέλος, με άλλη απόφαση, απορρίφθηκε έφεση της ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ κατά πρωτόδικης απόφασης που δικαίωνε τον Μάκη Γκαγκάτση, για δημοσίευμα που τον συνέδεε με τον θάνατο του Τόσκο.»

Διαβάστε ακόμη...