Ανοίγει την κουβέντα για το ρόστερ ο Λουτσέσκου - Ντρίμπλα για τις μεταγραφές

Από sdna.gr: Την ικανοποίησή του για την ανάδειξη ορισμένων προσώπων εξέφρασε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος άνοιξε την κουβέντα για το ρόστερ που μεγαλώνει, ωστόσο, απέφυγε τεχνηέντως την ερώτηση για τα μεταγραφικά!
Πηγή: sdna.gr
Ανοίγει την κουβέντα για το ρόστερ ο Λουτσέσκου - Ντρίμπλα για τις μεταγραφές

Μετά το τέλος του πρώτου φιλικού αγώνα στην Λάρνακα, ο έμπειρος τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως δείξαμε ότι «το ευχαριστιόμαστε».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως: «Το πρωί είχαμε ένα μίτινγκ με όλους τους ποδοσφαιριστές στο οποίο τους είπα ότι με το τεχνικό επιτελείο είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να υπολογίζουμε σε πολλούς περισσότερους ποδοσφαιριστές».

Εκεί δεν παρέλειψε να ανοίξει την κουβέντα για το ρόστερ που μεγαλώνει, υπολογίζοντας πια σε περισσότερους παίκτες:

Στο τελευταίο κομμάτι πριν την διακοπή είδαμε παίκτες όπως ο Σάστρε και ο Ράφα Σοάρες να μας δίνουν στοιχεία, να γίνονται σημαντικοί. Από εκεί και πέρα και παίκτες που δεν είχαν χρόνο στο πρώτο κομμάτι της σεζόν όπως οι Κουαλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο και Τόμας Μουργκ, είναι μια καλή ευκαιρία και γι' αυτούς αλλά και για μας που θέλουμε να υπολογίζουμε σε όλους. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, την δεδομένη χρονική».

Παραδέχθηκε δε πως: «Και στα δύο επόμενα φιλικά θα δείτε διαφορετικά πράγματα. Διαφορετικές ενδεκάδες, διαφορετικούς συνδυασμούς ποδοσφαιριστών. Θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να μάθουν τον συμπαίκτη τους. Τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες».

Σε ερώτηση για τα μεταγραφικά πάντως, με εξαιρετική ντρίμπλα, σημείωσε πως: Θα πρέπει να μιλήσετε με τον αθλητικό διευθυντή γι' αυτό το θέμα, αυτός είναι ο αρμόδιος επί των μεταγραφικών ζητημάτων».

Διαβάστε ακόμη...