Τασιούρας: «Να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!»

Από thessports.gr:Ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει με... σπασμένα τα φρένα στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, αφού επικράτησε και την Αναγέννησης Καρδίτσας για να βρεθεί για ακόμα μια φορά στην κορυφή του Βορείου Ομίλου, και μάλιστα ως μόνος πρώτος!
Πηγή: thessports.gr
Τασιούρας: «Να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ!»

To φετινό ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου περιέχει ένα «κράμα» ποδοσφαιριστών που είχαν την πρώτη τους εμπειρία από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στην παρθενική χρονιά του τμήματος σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά και νεαρών που αγωνιζόντουσαν μέχρι πέρσι στην Κ19, και κάνουν φέτος το στεπ απ!

Ένας από αυτούς είναι και ο Λευτέρης Τασιούρας. Ο 18χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται από τα δέκα του χρόνια στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και ακολούθησε ολόκληρη την εξελικτική διαδικασία του κλαμπ, όντας πρωταθλητής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (Κ15, Κ17, Κ19).

Μετά το νέο τρίποντο του Δικεφάλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο ταλαντούχος μπακ, που διαθέτει τόσο αμυντικές, όσο και επιθετικές αρετές, μίλησε στο Thessports για την αναμέτρηση, το καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Β στο πρωτάθλημα, αλλά και τη δική του πρώτη εμπειρία από τη μετάβαση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την επικράτηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και το αήττητο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ Β:

«Είμαστε μια καινούργια ομάδα Κάναμε μια πολύ σκληρή προετοιμασία και δουλεύουμε καλά από την πρώτη στιγμή. Έτσι κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Κόντρα στην Αναγέννηση μπήκαμε λίγο μουδιασμένα. Όσο περνούσε η ώρα βρίσκαμε τα πατήματα μας και ανταπεξήλθαμε στο παιχνίδι όπως έπρεπε.

Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο καλύτερα, η Αναγέννηση κουράστηκε, βρήκαμε περισσότερους χώρους. Βοήθησαν και οι αλλαγές που μπήκανε, και έτσι πιστεύω ότι βρήκαμε περισσότερες φάσεις, για να πετύχουμε τα δύο γκολ».

Για τα δύο γκολ του Στέφανου Τζίμα και το... κέρασμα που έταξε:

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, έχει πολλά στοιχεία. Είναι μικρός και νομίζω ότι τον βοηθάει πάρα πολύ που έχει την ευκαιρία να παίξει στο αντρικό ποδόσφαιρο και στη Super League 2. Να συνεχίσει έτσι. Όσο για το κέρασμα, περιμένουμε μπάρμπεκιου».

Για τη μετάβαση του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τη Super League 2:

«Δεν μπορεί να συγκριθεί η Κ19 με τη δεύτερη ομάδα. Ήξερα ότι μπαίνω στο ανδρικό ποδόσφαιρο και θα αντιμετωπίσω δυσκολίες. Η Super League 2 είναι μια πολύ καλή κατηγορία για να εξελιχθούμε εμείς οι νεαροί, πιο γρήγορα, σε σχέση με την Κ19. Σίγουρα ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι πολύ πιο γρήγορος σε σχέση με το ποδόσφαιρο των ακαδημιών και καλείσαι να αντιμετωπίσεις άνδρες. Δεν έχει καμία σχέση».

Για τη θέση του δεξιού μπακ και τα δικά του στοιχεία

«Η θέση που παίζω αναδεικνύει πάρα πολύ τις ικανότητες μου. Αγωνίζομαι ως δεξιός μπακ από τότε που... θυμάμαι τον εαυτό μου. Αρχικά, το πρώτο μου μέλημα είναι η άμυνα. Από τη στιγμή που ο κόουτς μου δίνει τον χώρο και θέλει να ανεβαίνω στο γήπεδο, το κάνω, μου αρέσει και προσπαθώ να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θεωρώ πως με δουλειά και σταδιακά, θα ανέβω επίπεδο. Φυσικά θέλω να βρεθώ και στην πρώτη ομάδα, να δοκιμάσω και εκεί τις δυνάμεις μου».

Διαβάστε ακόμη...