Το «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστώ για όλα»

Από sdna.gr:Ο Ζοσέ Μορέιρα αποχωρεί για προσωπικούς λόγους από το τεχνικό τιμ του Ραζβάν Λουτσέσκου, ευχαριστώντας δημοσίως τον Ρουμάνο και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας, Ζοσέ Μορέιρα, για οικογενειακούς λόγους.
Πηγή: sdna.gr
Το «αντίο» του Μορέιρα στον ΠΑΟΚ: «Σας ευχαριστώ για όλα»

Αφού βρέθηκε και στο ματς του ΠΑΟΚ Β΄για να αποχαιρετήσει τον νεαρό πορτιέρε, Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, και έχοντας νωρίτερα αποχαιρετήσει και την ανδρική ομάδα, ο Μορέιρα είπε δημοσίως το «αντίο» του στον ΠΑΟΚ, ευχαριστώντας τον Λουτσέσκου, τα... παιδιά του και όλη την ασπρόμαυρη οικογένεια:

«Δεν θα πω αντίο αλλά θα πω ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Φεύγω αλλά θα σας έχω πάντα μαζί μου. Είναι ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου.

Σε ευχαριστώ Ραζβάν Λουτσέσκου, εσένα και τους απίθανους συνεργάτες σου για την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ και όλη την οικογένεια (από τον πρόεδρο, την διοίκηση, τους προπονητές, το ιατρικό επιτελείο κλπ), όλους εσάς που με προσέχατε στο γήπεδο, σας έχω στην καρδιά μου.

Ευχαριστώ τους παίκτες. Να θυμάστε να δίνετε πάντα το 200% και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ποδοσφαιρικής σας καριέρας. Και στους τερματοφύλακές μου; Ξέρετε ότι πάντα θα σας αγαπώ και θα είμαι εδώ για εσάς. Σας ευχαριστώ».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε στο αντίο του να συμπεριλάβει και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη αλλά και τον Νίκο Μπουργάνη, με τους οποίους συνεργάστηκε, αν και αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...