«Η κρούση της Σαουθάμπτον σε Μπότο...»

Από sdna.gr: Τον Ζοσέ Μπότο με την Σάουθαμπτον «εμπλέκουν» ιταλικά δημοσιεύματα, υπογραμμίζοντας πως προσέγγισαν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ για να του προσφέρουν την θέση που έμεινε κενή μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι!
Πηγή: sdna.gr
«Η κρούση της Σαουθάμπτον σε Μπότο...»

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα TuttoMercatoWeb κάνει λόγο για συζήτηση των δυο πλευρών και κρούση των «Αγίων» στον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να υφίσταται συνέχεια του θέματος, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καλυφθεί ακόμη το νευραλγικό πόστο.

Όπως τονίζουν, η Σαουθάμπτον είχε... ψαχτεί για τον Μπότο για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς για την Τσέλσι, αλλά οι Άγιοι, μετά την πρώτη συζήτηση που είχαν οι δύο πλευρές, δεν προχώρησαν περαιτέρω την υπόθεση.

Σύμφωνα με το TuttoMercatoWeb, ο αγγλικός σύλλογος είχε ξεκινήσει συνομιλίες με τον Πορτογάλο, ζητώντας του να παρουσιάσει τη δουλειά του μέχρι στιγμής και το τι θα είχε στο μυαλό του στην προοπτική μίας πιθανής συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά την αποχώρηση του Τζο Σιλντς, που συνεχίζει την καριέρα του στην Τσέλσι, η θέση παραμένει κενή και δεν έχει βρεθεί ακόμη αντικαταστάτης του.

Προφανώς τίθεται και θέμα ρήτρας (σ.σ. αγγίζει το εκατ.) στην σχετκή υπόθεση καθώς ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...