Πρωινό “ραντεβού” και χαμόγελα

Από paok24.com: Λίγο πριν την αναχώρηση για την Κύπρο ...
Πηγή: paok24.com
Πρωινό “ραντεβού” και χαμόγελα

Η δουλειά συνεχίζεται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, με φόντο την αναχώρηση για την Κύπρο.

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν σήμερα ένα ακόμη ραντεβού στο γήπεδο, για μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Μετά τη διπλή προπόνηση χθες, η ομάδα συνεχίζει το πρόγραμμά της και πλέον, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την Κύπρο, με την αποστολή του ΠΑΟΚ να ταξιδεύει αύριο στις 15:45 με προορισμό τη Λάρνακα και το Golden Bay Hotel, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Το ευχάριστο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι πως ο Νέλσον Ολιβέιρα χθες συμμετείχε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση και μπαίνει κι αυτός στους ρυθμούς της ομάδας, αφήνοντας πίσω του την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Οι Κάλεντ Νάρεϊ, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του και σιγά-σιγά η προσοχή όλων στρέφεται στη μίνι προετοιμασία που ακολουθεί.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του 10 ημέρες με δυνατές προπονήσεις και φιλικά, προκειμένου να δουλέψει σε όλους τους τομείς και σίγουρα, το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα προκειμένου να κάνουν το comeback με την επιστροφή στη δράση, προκαλεί χαμόγελα κι ικανοποίηση.

Διαβάστε ακόμη...