Τ. Κεραμυδά: «Είμαι πολύ απογοητευμένη...»

Από acpaok.gr: Για το θέμα των χρεώσεων στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, παίρνει θέση μέσω του acpaok.gr, η έφορος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά.
Πηγή: acpaok.gr
Τ. Κεραμυδά: «Είμαι πολύ απογοητευμένη...»

«Είμαι πολύ απογοητευμένη, θεωρώ ότι είναι μια θλιβερή μέρα για το στίβο της Θεσσαλονίκης. Δε θέλω να σκέφτομαι ότι κάποιοι δε νοιάζονται για το άθλημά μας, αλλά το ότι απλώς μας ανακοινώθηκε ξαφνικά μια τέτοια απόφαση, δυστυχώς με βάζει σε αυτές τις σκέψεις.

Τα Σωματεία μας είναι Μη Κερδοσκοπικά και δεν μπορούν να καλύψουν ούτε τα βασικά τους λειτουργικά έξοδα, πως είναι δυνατόν να καλύψουν αυτά που μας ζητάει το στάδιο; Πως είναι δυνατόν να ζητηθεί από τους γονείς κάτι τέτοιο, τη στιγμή που όλη η χώρα περνάει τέτοια κρίση και η μόνη διέξοδος των παιδιών είναι ο αθλητισμός;

Μια τέτοια απόφαση ισοπεδώνει όλα τα Σωματεία και κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο όλων μας. Θεωρώ ότι δεν είναι καιροί για τέτοιες κινήσεις και ειδικά στα μέσα μιας αγωνιστικής χρονιάς.

Δεν είναι μόνο αυτό, αλλά μας ζητήθηκε να αναλάβουμε εμείς και όλη τη διεκπεραίωση της διαδικασίας με χαρτιά, οικονομικές εισπράξεις κτλ, ακόμα και να αναλάβουμε την αποκλειστική ευθύνη για την ασφάλεια των αθλητών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων ή σε περίπτωση που γίνει κάποια ζημιά ή φθορά στο χώρο να την αποκαταστήσουμε!

Στην ουσία εκτός από όλα τα άλλα και εκτός από όλες τις αρμοδιότητες που έχουμε σαν Σωματεία, μας ζητούν εμείς να κάνουμε όλη τη γραφειοκρατική δουλειά, εμείς να κάνουμε τους «εισπράκτορες», εμείς να αναλάβουμε τους γιατρούς σε περίπτωση που κάτι συμβεί, εμείς να αναλάβουμε την ασφάλεια όλων των παιδιών, εμείς να αναλάβουμε και την αποκατάσταση ζημιών και στο τέλος απλώς να παραδίδουμε τα χρήματα στο γήπεδο, τα οποία που θα πηγαίνουν τελικά, αφού εμείς θα τα κάνουμε όλα; Θα καλύπτουν τι; Έχει γίνει κάποιο πλάνο, κάποιο σχέδιο;

Όλα αυτά σ' ένα γήπεδο το οποίο είναι κληροδότημα για τον αθλητισμό και το στίβο.

Το μόνο που με κάνει να αισθάνομαι μέσα μου καλά, είναι ότι σήμερα όλα τα Σωματεία της Θεσσαλονίκης, ενωμένα, διατυπώσαμε τις ίδιες απόψεις για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι θα βρεθεί μια λύση, ειλικρινά θέλω πάρα πολύ να πιστεύω ότι υπάρχει θετική διάθεση από όλες τις πλευρές, αλλά για την ώρα πραγματικά είμαι τόσο απογοητευμένη, γιατί δυστυχώς δεν είναι αυτός ο στίβος και ο αθλητισμός που έχω ονειρευτεί για τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμη...