Μιχαηλίδης: Η επιστροφή και τα χαμόγελα

Από paok24.com: Σημαντική επιλογή για τον Λουτσέσκου ...
Πηγή: paok24.com
Μιχαηλίδης: Η επιστροφή και τα χαμόγελα

Αποχώρησε με σοβαρό πρόβλημα από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των πλέι οφ κι από την πρώτη στιγμή, ήταν ξεκάθαρο πως επρόκειτο για σημαντικό θέμα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, υπέστη -όπως διαπιστώθηκε- ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, ρήξη έσω μηνίσκου και κάκωση δευτέρου βαθμού στο έσω πλάγιο σύνδεσμο. Ταξίδεψε αρχικά στην Πορτογαλία, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και κατόπιν, επέστρεψε στην Ελλάδα για να μπει στο επόμενο στάδιο. Κάπως έτσι, ξεκίνησε ο δικός του Γολγοθάς.

Ο Έλληνας στόπερ, το καλοκαίρι βρέθηκε και στο Apeldoorn της Ολλανδίας μαζί με την ομάδα, συνεχίζοντας το πρόγραμμά του με φόντο την επιστροφή στη δράση. Ήταν εκεί μαζί τους και καθημερινά, έδινε τη δική του μάχη.

Οι "ασπρόμαυροι" επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη, ξεκινώντας τις επίσημες υποχρεώσεις τους κι ο Μιχαηλίδης, ακολουθούσε το δικό του, ειδικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο και τρέξιμο, ανεβάζοντας συνεχώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούσε. Στον ΠΑΟΚ δε ήθελαν σε καμία περίπτωση να ρισκάρουν το παραμικρό και βήμα-βήμα, έφτασε η στιγμή της επιστροφής.

Όπως συνέβη πέρυσι και στην περίπτωση του Ίνγκι Ίνγκασον, ο νεαρός στόπερ πήρε χρόνο συμμετοχής σε τρία παιχνίδια του ΠΑΟΚ Β' και τώρα, ετοιμάζεται να μπει στο "κάδρο" και για την πρώτη ομάδα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει έναν ακόμη σημαντικό λόγο να χαμογελάει.

Διαβάστε ακόμη...