Επιστροφή στην… πραγματικότητα

Από paok24.com: Διακοπές... τέλος για τους "ασπρόμαυρους" ...
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στην… πραγματικότητα

Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης κι αποφόρτισης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι οι ποδοσφαιριστές του έχουν σήμερα "ραντεβού" στο γήπεδο.

Οι "ασπρόμαυροι" ετοιμάζονται να... σηκώσουν και πάλι μανίκια κι έχουν επιστρέψει πλέον στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσουν τη μίνι προετοιμασία τους, ενόψει της επανέναρξης της Super League.

Το πρόγραμμα τώρα περιλαμβάνει λίγες προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη κι από εκεί και πέρα, η ομάδα θα αναχωρήσει την Κυριακή (27/11) με προορισμό την Κύπρο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 6 του Δεκέμβρη.

Σε αυτό το διάστημα, οι "ασπρόμαυροι" θα δώσουν τρία φιλικά και κατόπιν, θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση αρχικά για τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλαμάτα και στη συνέχεια, για την επανέναρξη της Super League.

Φυσικά, στο σημερινό "ραντεβού" δε θα είναι οι διεθνείς που είχαν υποχρεώσεις μέχρι και πριν από μερικές ημέρες κι εξασφάλισαν έξτρα άδεια, με τον Λουτσέσκου και τους παίκτες του να ξεκινούν τη δουλειά, με φόντο τη μίνι προετοιμασία που ακολουθεί.

Διαβάστε ακόμη...