Βασικός κόντρα στη Βραζιλία ο Αντρίγια;

Από forzaonline.gr: Η Σερβία ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, και μάλιστα με αντίπαλο τη Βραζιλία, που αποτελεί διεκδικήτρια του τροπαίου και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς διεκδικεί με αξιώσεις, θέση στη βασική ενδεκάδα.
Πηγή: forzaonline.gr
Βασικός κόντρα στη Βραζιλία ο Αντρίγια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των απεσταλμένων της Σερβίας, ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να ξεκινήσει στη θέση του δεξιού μπακ- χαφ, μπροστά δηλαδή από την τριάδα των στόπερ που επιλέγουν οι Σέρβοι.

Δεύτερη επιλογή πίσω από τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ είναι ο Ντάρκο Λάζοβιτς, που θεωρείται μια πιο «αμυντική» λύση.

Στην τελική επιλογή του Στοίκοβιτς θα παίξει ρόλο και αν προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι ο Φίλιπ Κόστιτς που είναι αμφίβολος.

Ο Κόστιτς αν είναι διαθέσιμος θα παίξει στα αριστερά, και είναι πιθανό ο εκλέκτορας των Σέρβων να μην θελήσει να παίξει με δύο επιθετικά μπακ- χαφ, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα όπως η Βραζιλία, που διαθέτει τόσα επιθετικά «όπλα».

Ωστόσο, εφόσον δεν αγωνιστεί, ο Λάζοβιτς θα πάει αριστερά, για δώσει μια ισορροπία στους Σέρβους, με τον πιο επιθετικογενή Αντρίγια στα δεξιά, και τον αμυντικογενή μπακ στην απέναντι πλευρά.

Διαβάστε ακόμη...