Ένας άλλος Αουγκούστο

Από paok24.com: Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε πολλούς να τον δουν με διαφορετικό μάτι στις τρεις αναμετρήσεις πρωταθλήματος με τις οποίες ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον πρώτο γύρο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Ένας άλλος Αουγκούστο

Ο Βραζιλιάνος έδειξε διαφορετικό αγωνιστική εικόνα, κάτι που ήταν αποτέλεσμα του συνδυασμού της αλλαγής θέσης εντός γηπέδου, αλλά και της αλλαγής δομής της μεσαίας γραμμής.

Με τους Φιλίπε Σοάρες και Σβαμπ, ο Αουγκούστο κινήθηκε σε διαφορετικούς χώρους όντας αρκετά αποδοτικός και αποτελεί ένα από τα νέα κομμάτια του παζλ που έχει στα χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει, στο διάστημα της διακοπής, την πρόκληση να βάλει κάτω όλα τα δεδομένα των τριών τελευταίων αγώνων και να αναζητήσει τον τρόπο να συνθέσει το καλύτερο δυνατό παζλ στη μεσαία γραμμή, έχοντας στα χέρια του μια σειρά από νέα δεδομένα.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει περάσει από αρκετά διαφορετικά φεγγάρια, στη μέχρι τώρα θητεία του στον ΠΑΟΚ. Από βασικός είχε βρεθεί στον πάγκο και για ένα διάστημα στην εξέδρα, ακολούθως επέστρεψε αλλά ο τραυματισμός που είχε υποστεί τον είχε αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα, και όταν επέστρεψε, βρέθηκε στη θέση του επιτελικού μέσου, με καλές αλλά και μέτριες βραδιές.

Διαβάστε ακόμη...