Άνοιξε κουβέντα λόγω… ΠΑΟΚ στην Κύπρο!

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, 22/11 το ένα από τα φιλικά που θα δώσει ο ΠΑΟΚ στην Κύπρο, στο πλαίσιο της χειμερινής του μίνι προετοιμασίας, θα διεξαχθεί κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού, που επιβεβαίωσε επισήμως τη διεξαγωγή του, για την πρώτη του Δεκέμβρη.
Πηγή: thessports.gr
Άνοιξε κουβέντα λόγω… ΠΑΟΚ στην Κύπρο!

Αυτό άνοιξε μια κουβέντα για την κυπριακή ομάδα, καθώς το πρωτάθλημα στη Μεγαλόνησο συνεχίζεται κανονικά, παρά τη διακοπή στις περισσότερες χώρες, λόγω της διακοπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα το φιλικό του Δικεφάλου θα έρθει για την ομάδα της Λεμεσού στο ενδιάμεσο δύο ντέρμπι, κόντρα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κυπριακής ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ, πήρε θέση για το ζήτημα, υπογραμμίζοντας ότι η τελική απόφαση για τη διεξαγωγή του φιλικού με τους «ασπρόμαυρους» ανήκει στον προπονητή της ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι, και πως θα χρησιμοποιηθούν σε αυτό ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Είχαμε το αίτημα εδώ και πολλές μέρες από τον ΠΑΟΚ. Ρωτήθηκε ο προπονητής μας και συναίνεσε, η τελική απόφαση ήταν δική του. Θα είναι μεταξύ δυο πολύ σημαντικών παιχνιδιών για εμάς, με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Δεν θα μας αποσπάσει σε καμία περίπτωση από τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θα χρησιμοποιηθεί από τον κ.Γιανέφσκι για να πάρουν χρόνο κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα επανέλθουν από τραυματισμό αυτή την βδομάδα και κάποιοι που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής ώστε να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτό είναι το σκεπτικό του κ.Γιανέφσκι».

Διαβάστε ακόμη...