Μπότο για Κριστιάνο: «Θέλει να παραμείνει σε top επίπεδο, δύσκολα για Αραβία»

Από sdna.gr:Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή της Πορτογαλίας βρέθηκε ο Ζοσέ Μπότο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το Μουντιάλ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κουβέντας - Τί ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Μπότο για Κριστιάνο: «Θέλει να παραμείνει σε top επίπεδο, δύσκολα για Αραβία»

Στην Πορτογαλία βρίσκεται ο Ζοσέ Μπότο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το διάστημα της διακοπής προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες με την οικογένειά του. Σε μία Πορτογαλία που η υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο μονοπωλεί το ενδιαφέρον, κυρίως μετά το «διαζύγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ κατέθεσε την άποψή του.

Ο Ζοσέ Μπότο ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή του Canal 11, δίνοντας και ένα στίγμα των σκέψεων του για την ζωή στην Ελλάδα. Όπως σημείωσε, είναι ευχαριστημένος από τα όσα συνάντησε στην Θεσσαλονίκη ενώ ρωτήθηκε και για τον Ντάντας, επισημαίνοντας πως απολαμβάνει την παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Στη συνέχεια της κουβέντας, τέθηκε στο τραπέζι το «διαζύγιο» του Κριστιάνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Ζοσέ Μπότο να τονίζει πως: «ήταν το καλύτερο δυνατό και για τις δύο πλευρές, ευελπιστώντας πως ο Κριστιάνο θα είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική ομάδα».

Μάλιστα, όπως σημείωσε, κατά την άποψή του, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έκαναν ό,τι μπορούσαν προκειμένου να τον εξωθήσουν στην έξοδο. «Σε κάθε περίπτωση, ο Κριστιάνο είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός τύπος, θέλει να παραμείνει σε top επίπεδο και γι΄αυτό θα έλεγα πως δύσκολα θα πάει στην Αραβία».

Όσο για το Μουντιάλ; Ο Πορτογάλος δεν παράλειψε να σταθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του, τονίζοντας πως είναι πλήρης σε κάθε γραμμή και μαζί με την Βραζιλία συνθέτουν τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βεβαίως, σε μία τόσο σύντομη διοργάνωση, παίζει ρόλο το μομέντουμ και η διάθεση κάθε ομάδας: «Οι λεπτομέρειες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο».

Πορτογαλία, Βραζιλία και Γαλλία, Γερμανία και Αργεντινή συνθέτουν το top5 των ομάδων που ξεχώρισε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ως το δικό του αγαπημένο στην συνέντευξή του στην πατρίδα του.

Διαβάστε ακόμη...