Ρένφρο: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Από paok24.com: Στο «City of Primo» μίλησε ο Αμερικανός...
Πηγή: paok24.com
Ρένφρο: «Μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo 106,1» παραχώρησε ένας εκ των διακριθέντων της φετινής πορείας του μπασκετικού ΠΑΟΚ, ο Νέιτ Ρένφρο.

Ο Αμερικανός σέντερ μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, τις διαφορές συγκριτικά με την περσινή σεζόν, για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα και το «κλειδί» αυτής.

Αναφέρθηκε επίσης στους στόχους της φετινής ομάδας του ΠΑΟΚ, ενώ ειδική αναφορά έκανε στον κόσμο της ομάδας, με την στήριξη του οποίου μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το αν ευχαριστιέται την παρουσία του στην ομάδα όπως δείχνει;

Το απολαμβάνω στο έπακρο. Υπάρχει μια πολύ όμορφη ενέργεια στην ομάδα. Έξω από το γήπεδο και μέσα σε αυτό απολαμβάνουμε πολύ να είμαστε ο ένας με τον άλλον. Αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο και νομίζω φαίνεται κιόλας ότι μας αρέσει ο τρόπος που αγωνιζόμαστε.

Οι διαφορές συγκριτικά με την περσινή ομάδα;

Πέρσι ήρθα στην ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο. Υπήρχε έντονη πίεση και τεντωμένα νεύρα. Φέτος υπάρχει καθαρο μυαλο όποτε κάνει πιο εύκολη την κατάσταση. Οι Έλληνες και ξένοι που είμαστε όλοι καινούργιοι οπότε είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε ο ένας τον άλλον πιο εύκολα λόγω του χρόνου που είχαμε μαζί στην προετοιμασία και νομίζω ότι φαίνεται στο γήπεδο αυτό με την χημεία που έχουμε.

Ποιο ήταν το κλειδί της χθεσινής νίκης με τον Προμηθέα;

Ήταν ένα παιχνίδι με υψηλό σκορ, το οποίο δεν είναι το στυλ παιχνιδιού που μας αρέσει να παίζουμε. Ο Προμηθέας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει μια ροπή προς την επίθεση. Μας βοήθησαν πολύ οι γκαρντ στο τελος του παιχνιδιού, καθώς έβαλαν καθοριστικά καλάθια την στιγμή που έπρεπε. Πολυ σημαντικοί είναι και οι οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι μας δίνουν απίστευτη ενέργεια και ώθηση κάτι που βοήθησε σημαντικά χθες στο να πάρουμε τη νίκη.'

Για την φετινή του απόδοση και πως κρίνει το ξεκίνημά του στη σεζόν;
Φυσικά και είμαι χαρούμενος, πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Θέλω να δίνω ενέργεια και να κάνω το κομμάτι μου. Οι νίκες ειναι ο στόχος και πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Στο τέλος της χρονιάς ελπίζω να έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο από την περσινή σεζόν και να είμαστε χαρούμενοι με αυτό.

Ποιος είναι ο στόχος για τη φετινή σεζόν;

Ο στόχος είναι να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. δεν έχουμε μιλήσει συγκεκριμένα. Θέλουμε να κερδίσουμε τις καλύτερες ομάδες, εκείνες που κανείς δεν περιμένει να κερδίσουμε. Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς και να δώσουμε πίσω ένα κομμάτι από την τεράστια ιστορία που έχει η ομάδα.

Για το αν συμφωνεί με την ατάκα του κόουτς ότι με γεμάτο Παλατάκι ο ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο να χάσει από κανέναν;

Συμφωνώ με αυτό που είπε ο κόουτς Λυκογιάννης. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομμάδα. Είμαστε μια νεναικη ομάδα και τρεφόμαστε από την ενεργεια του κόσμου. Είμαστε μια ομαδα που παιζει με πολυ εντονο παθος και εχουμε δειξει σε όλα τα παιχνιδια ότι η αποδοση μας ανεβαινει στο τέλος. Όπως πχ στα παιχνιδια με Άρη και Σάσαρι. Στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο παρόλο που τα παιχνίδια ήταν ισσορόπημένα απογειωθήκαμε και πήραμε τη νίκη.

Διαβάστε ακόμη...