Τα νιάτα του ΠΑΟΚ «αντεπιτίθενται»

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τρεις συνεχόμενες νίκες, έχοντας να «καμαρώνει» και για τις εμφανίσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια που δήλωσε βροντερά «παρών» με τις εμφανίσεις του.
Πηγή: paok24.com
Τα νιάτα του ΠΑΟΚ «αντεπιτίθενται»

Από την αρχή της σεζόν οι άνθρωποι του Δικεφάλου έβαλαν ως στόχο την ανανέωση της ομάδας με νέα πρόσωπα , αλλά και την καθιέρωση παικτών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Πρώτος από όλους ο Λευτέρης Λύραζτης, με τον ίδιο πλέον να θεωρείται «παλιός», καθώς έχει καθιερωθεί από την περσινή χρονιά στην ενδεκάδα της ομάδας, ενώ συμμετέχει σε αυτήν εδώ και αρκετά χρόνια. Ο νεαρός δεξιός μπακ παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει φέτος έχει καταγράψει μέχρι τώρα 9 συμμετοχές.

Ο Μάριος Τσαούσης ήταν δεδομένο πως θα έπαιρνε τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής φέτος, με τον αριστερό μπακ να «εκμεταλλεύεται» τους τραυματισμούς των συμπαικτών του και να γράφει και αυτός 9 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της χρονιάς έως τώρα, με τον νεαρό Κρητικό κεντρικό αμυντικό να αρπάζει την ευκαιρία που του δόθηκε και να καθιερώνεται στο πλευρό του Ίνγκασον στην άμυνα. 10 συμμετοχές στη Super League, με τον Κουλιεράκη να πραγματοποιεί πριν δύο μέρες και το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα κόντρα στη Μάλτα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής των τελευταίων αγώνων του ΠΑΟΚ είναι αναμφίβολα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό να δείχνει σε όλους πτυχές του ταλέντου του τόσο κόντρα στον Ιωνικό όσο και απέναντι στο Βόλο. 8 εμφανίσεις έως τώρα στο πρωτάθλημα, με ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως και μετά την επανέναρξη θα είναι από τα σημεία αναφοράς στην οικοδόμηση του ΠΑΟΚ του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα έχει πάρει και ο Βασίλςη Γκορτετζιάνι, με τον επιθετικό του Δικεφάλου να έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να δουλέψει και να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερη παρουσία με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...