Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Απο sdna.gr: Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Volley League γυναικών.
Πηγή: sdna.gr
Όλα τα βλέμματα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής, που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζεται το Σάββατο 19/11 το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.

Στο πρόγραμμα υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης όπου ο Άρης, που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας, υποδέχεται τον αήττητο και πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο κλειστό της Μίκρας (που μέχρι πέρσι ήταν η κοινή έδρα των δύο συλλόγων).

Την ίδια ώρα (18:00) διεξάγονται άλλοι δύο αγώνες. Στο Μαρκόπουλο ο τοπικός ΑΟΜ που είναι στην 3η θέση ισόβαθμός με την ΑΕΚ και γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό που είναι δεύτερος με τις δύο ομάδες να τις χωρίζει ένας βαθμός, ενώ το Αιγάλεω που παραμένει χωρίς νίκη κοντράρεται με τον ΑΟ Θήρας.

Στις 18:30 ο ΖΑΟΝ, που επίσης δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στη μεγάλη κατηγορία, έχει δύσκολο έργο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Σπουδαίο ματς και στη Βούλα όπου η Θέτις αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟ), ενώ η αυλαία πέφτει στο «Αντώνης Φώτσης» με την αναμέτρηση Ηλυσιακός-Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19/11/2022

18.00, ΑΟ Μαρκοπούλου-Ολυμπιακός ΣΦΠ
18.00, ΑΣ Άρης-ΠΑΟΚ
18.00, ΑΟ Αιγάλεω-ΑΟ Θήρας
18.30, Ζηρίνειος ΑΟΝ-ΑΟ Παναθηναϊκός
19.00, ΑΣΠ Θέτις-ΑΕΚ Αθηνών
19.30, ΑΟ Ηλυσιακός-ΑΟ Λαμίας 2013

Διαβάστε ακόμη...