Νίκη Λευκάδας-ΠΑΟΚ

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Λευκάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 13:00, την τοπική Νίκη.
Πηγή: acpaok.gr
Νίκη Λευκάδας-ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη του επί του Εύνικου με 80-72, πέτυχε την πέμπτη νίκη σε έξι αγώνες, κάτι το οποίο φέρνει την ψυχολογία στα... ύψη ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ θέλουν τη νίκη ώστε να πάνε στην διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Ομάδας, και να προετοιμαστούν στο διάστημα αυτό με ηρεμία για τα τέσσερα απαιτητικά παιχνίδια της «αυλαίας» του πρώτου γύρου.

Απέναντι του, η Νίκη Λευκάδας, η οποία επέστρεψε στις νίκες μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα, επικρατώντας του Πρωτέα Βούλας στην Αθήνα με 56-65.

Για το παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Λευκάδας, η Νικολέτα Κιολέογλου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Όπως με όλες τις ομάδες, έτσι και με τη Νίκη, προετοιμαζόμαστε σκληρά για το παιχνίδι. Πάμε στην Λευκάδα για τη νίκη, και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Προφανώς οι συνεχόμενες νίκες έχουν φέρει ψυχολογία, αλλά αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι το πρώτο της χρονιάς, δηλαδή από το μηδέν».

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022
7η αγωνιστική, Α1
ΔΑΚ Λευκάδας
13:00, Νίκη Λευκάδας-ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...