Όταν ο Αυγενάκης προκαλεί τον ΠΑΟΚ

Η ΕΕΑ βάζει ξανά στο “στόχαστρο” τον ΠΑΟΚ και προσπαθεί να δημιουργήσει εκ νέου προβλήματα στον “Δικέφαλο”.
Πηγή: paok24.com
Όταν ο Αυγενάκης προκαλεί τον ΠΑΟΚ

Μία Επιτροπή που φέρει την “υπογραφή” του Λευτέρη Αυγενάκη κι έχει εκτεθεί νομικά και ηθικά στα μάτια όλων, δημιουργεί εντυπώσεις κι έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει προηγηθεί τα τελευταία χρόνια με τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ιούλιος 2019. Ο Λευτέρης Αυγενάκης διορίζει τον -κουμπάρο- του Τζουλάκη ως νέο πρόεδρο της Επιτροπής και κάπως έτσι ξεκινούν όλα, ενώ μερικούς μήνες αργότερα και μετά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για δήθεν πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ-Ξάνθης, ο Αυγενάκης προχώρησε στην αντικατάσταση δύο μελών χωρίς κανείς να καταλάβει το γιατί και το πώς.

Τα μέλη της Επιτροπής, που θέλησαν να δημιουργήσουν ένα μεγάλο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, επέμεναν πως το πόρισμά τους για τη δήθεν πολυϊδιοκτησία ήταν δεσμευτικό, ωστόσο, σε εκείνη την περίπτωση ήρθε το CAS να τους διαψεύσει και να τους εκθέσει, στέλνοντας πίσω την υπόθεση για να εκδικαστεί κανονικά στα ποδοσφαιρικά πειθαρχικά όργανα, με τη συνέχεια να είναι γνωστή.

Αποκορύφωμα σε όλα αυτά, ήταν το γεγονός ότι η ΕΕΑ εξέδωσε την απόφαση-πόρισμα για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ ακριβώς την ώρα που ξεκινούσε παιχνίδι του στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να προσφεύγει σε ποινικά και σε διοικητικά δικαστήρια, με τον Λευτέρη Αυγενάκη από τη μεριά του να περνάει λίγο αργότερα διάταξη με βάση την οποία: “Τα μέλη της Επιτροπής δεν εξετάζονται, δεν διώκονται, ούτε υπέχουν αστική ευθύνη έναντι οιουδήποτε τρίτου, για γνώμη που διατύπωσαν ή για πράξεις ή παραλείψεις που διενήργησαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους”.

Τώρα, η Επιτροπή επανέρχεται και καλεί ΠΑΟΚ και τον Γιώργο Σαββίδη, προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις αναφορικά με κώλυμά του για συμμετοχή στο ΔΣ της ΠΑΕ. Κανείς δεν μπορεί να πει τώρα τι θα συμβεί στη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο, έχει αξία να υπενθυμίσουμε ξανά όσα έχουν γίνει με την ΕΕΑ του Αυγενάκη τα τελευταία χρόνια…

Διαβάστε ακόμη...