«Διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Από sdna.gr: Τιάγκο Ντάντας στα καλύτερά του, κάτι που προσυπογράφει και ο Πορτογάλος στην τοποθέτησή του στους συμπατριώτες του, επισημαίνοντας πως «διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου».
Πηγή: sdna.gr
«Διανύω την καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Τιάγκο Ντάντας, βασικό στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας Κ21, έχοντας μπροστά του δύο φιλικά παιχνίδια με την Τσεχία (18.11) και την Ιαπωνία (22.11). Φιλικά που θα βοηθήσουν την Εθνική ομάδα ενόψει του Euro U21 το καλοκαίρι του 2023.

«Είμαστε όλοι εδώ για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο προπονητής μας γνωρίζει τόσο από τις ομάδες μας, όσο και από την Εθνική ομάδα. Αυτή η πρακτική εξάσκηση χρησιμεύει στην αφομοίωση ιδεών και διαδικασιών παιχνιδιού».

Αυτές τις ημέρες, ο Ντάντας βρίσκεται στο Αλγκάρβε, όπου θα διεξαχθούν και οι δύο αγώνες, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να επισημαίνει στους συμπατριώτες του πως διανύει την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ευελπιστώντας πως οι συμμετοχές του με την ασπρόμαυρη φανέλα και η παρουσία στον Δικέφαλο, θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα...

Διαβάστε ακόμη...