Κρίσεις και αποφάσεις Σαββίδη για την ΠΑΕ!

Από paok24.com: Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, αλλαγές αποφασίστηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αναδιάρθρωση που έγινε, όπου μεταξύ άλλων προστέθηκαν ως νέα μέλη ο Περικλής Παπαδόπουλος και ο Δημήτρης Μουτσάκης.
Πηγή: paok24.com
Κρίσεις και αποφάσεις Σαββίδη για την ΠΑΕ!

Εντός της ΠΑΕ ανέμεναν αλλαγές/ανακατατάξεις και κρίσεις στελεχών. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης, αποφάσισε πως οι Μάκης Γκαγκάτσης, Μαρία Γκοντσάρεβα και Κυριάκος Κυριάκος θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Φαίνεται ότι για ακόμη μία φορά τους αξιολογεί ως τους πλέον σημαντικούς συνεργάτες του και τους διατηρεί στις θέσεις που ήδη είχαν στην ΠΑΕ.

Όσον αφορά τα πρόσωπα που αποχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο Τρύφων Κούκιος που σχετίζεται με θέματα ασφαλείας, έχει άμεση σχέση με την οικογένεια Σαββίδη και όχι τόσο με την ΠΑΕ. Επίσης, ο Αρτούρ Νταβιντιάν έχει πολλές άλλες ασχολίες που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη και αποφασίστηκε να αποχωρήσει από την θέση που κατείχε στο διοικητικό συμβούλιο.

Τέλος, ο Ευάγγελος Χρυσοχόος που ήταν μέχρι πρότινος μέλος της ΠΑΕ, κρίθηκε ότι θα πρέπει να παραμείνει στο εμπορικό κομμάτι, στο οποίο θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής του Εμπορικού Τμήματος και του Τμήματος Marketing, ενώ παραμένει και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος.

Oι νέες προσθήκες είναι ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο οποίος θα είναι μέλος του ΔΣ και θα έχει σύνθετη ευθύνη, θα είναι δηλαδή συντονιστής δικτύου συνεργατών των ασπρόμαυρων στη Βόρεια Ελλάδα.

Νέο πρόσωπο είναι επίσης ο Περικλής Παπαδόπουλος, λαμπρός επιστήμονας και καθηγητής ιατρικής. Αποτελεί ένα πρόσωπο που χαίρει τον αμέριστο σεβασμό της οικογένειας Σαββίδη, η οποία τον εμπιστεύεται απόλυτα σε ιατρικά θέματα, που δίνει μεγάλη βάση, και αποφασίζεται τώρα να αξιοποιηθεί και διοικητικά ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ.

Επίσης νέο μέλος είναι και ο Δημήτρης Μουτσάκης, επικεφαλής τεχνικός διευθυντής στην DIMERA, ενώ σημειώνεται ότι ασχολείται εδώ και καιρό με το μεγάλο project της «Νέας Τούμπας», στο οποίο είναι και project manager. Η κίνηση αυτή δείχνει και το πόσο ψηλά έχει τοποθετήσει στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα η οικογένεια Σαββίδη την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Διαβάστε ακόμη...