ΠΑΟΚ: Πλάνο τριών φιλικών στην Κύπρο - Ο πρώτος λόγος στον Λουτσέσκου

Από sdna.gr: Στην Κύπρο θα μεταβεί για ένα διάστημα δέκα περίπου ημερών ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία, έχοντας στο πλάνο του τρία φιλικά παιχνίδια.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Πλάνο τριών φιλικών στην Κύπρο - Ο πρώτος λόγος στον Λουτσέσκου

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο αναχώρησαν την επομένη της αναμέτρησης με τον Βόλο με ολιγοήμερη άδεια λόγω της διακοπής του Μουντιάλ. Η επιστροφή των ασπρόμαυρων έχει προγραμματιστεί για τις 24 Νοεμβρίου και βάσει πλάνου θα προπονηθούν για τρεις ημέρες στην Νέα Μεσημβρία. Αξίζει δε να σημειωθεί πως στο μεσοδιάστημα στην Τούμπα θα πραγματοποιούνται εργασίες τοποθέτησης ψυχρόφιλου τάπητα.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, στις 27 του μήνα, η ασπρόμαυρη αποστολή θα αναχωρήσει για την Κύπρο, επιλέγοντας την Λάρνακα ως βάση του για ένα δεκαήμερο προετοιμασίας. Μάλιστα, προ ημερών ο Χρήστος Καρυπίδης βρέθηκε στην Κύπρο, θέλοντας να τσεκάρει από κοντά τις συνθήκες αλλά και να ρυθμίσει τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο ΠΑΟΚ θα προπονείται στο σύγχρονο αθλητικό κέντρο της Λάρνακας που περιλαμβάνει και ξενοδοχείο, στο οποίο θα διαμένει η αποστολή ενώ βεβαίως στο πλάνο του Δικεφάλου έχουν συμπεριληφθεί και φιλικά παιχνίδια. Γι΄αυτό -εξάλλου- οι Θεσσαλονικείς αποφάσισαν να φύγουν από την βάση τους για μερικές ημέρες, έχοντας κατά νου την εύρεση αντιπάλων και φιλικών παιχνιδιών.

Εκεί που απορρέει μέχρι στιγμής είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει ήδη δύο φιλικά παιχνίδια κόντρα σε κυπριακή και ισραηλινή ομάδα και μένει να διευθετηθεί και το τρίτο φιλικό, η τύχη του οποίου ανήκει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει συγκεκριμένες εναλλακτικές στα χέρια του και θα πάρει την τελική απόφαση βάσει των θέλων της προετοιμασίας και του τί ταιριάζει καλύτερα στο πλάνο του.

Διαβάστε ακόμη...