Λύρατζης: Δουλειά, εξέλιξη, επιβράβευση

Από paok24.com: Είναι το απόλυτο παράδειγμα της υπομονής και της επιμονής. Δούλεψε σκληρά, περιμένοντας την ευκαιρία του κι όταν αυτή ήρθε, την άρπαξε από τα... μαλλιά και κατάφερε να εξελιχθεί σε βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: paok24.com
Λύρατζης: Δουλειά, εξέλιξη, επιβράβευση

Ο Λευτέρης Λύρατζης έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" και βρέθηκε χθες στην Τούμπα, προκειμένου να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι κι οι δύο πλευρές έφτασαν στη συμφωνία, με τον Έλληνα μπακ να παραμένει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2026, έχοντας πλέον αυξημένες απολαβές.

Ο Λύρατζης παίρνει αυτό που του αξίζει, δουλεύοντας σκληρά όλο αυτό το διάστημα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και μαζί, μία θέση στον βασικό κορμό της ομάδας, μετρώντας τώρα αντίστροφα για το δικό του comeback μετά τον τραυματισμό του.

Η υπομονή κι η ευκαιρία

Η περσινή σεζόν ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες. Ήταν από τους κορυφαίους της προετοιμασίας, όμως, αρχικά έμεινε στο περιθώριο. Δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού, ωστόσο, είχε πολλά τετ α τετ μαζί του, με τον Λουτσέσκου να του επαναλαμβάνει πολλές φορές πως τον πιστεύει και πως είναι ευχαριστημένος με τη δουλειά του.

Έτσι, όταν έφτασε η στιγμή να φωνάξει "παρών" το έκανε. Από τις αρχές του Δεκέμβρη και μετά έπαιζε χωρίς... ανάσα, ανεβάζοντας σημαντικά την απόδοσή του παιχνίδι με το παιχνίδι, για να εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου από τη μεριά του να στέκεται πολλές φορές και δημόσια στην εικόνα του. "Τι να σας πω για τον Τσιγγάρα και τον Λύρατζη; Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Βοήθησαν πολύ την ομάδα και τους εαυτούς τους. Όταν χρειάστηκε παρουσιάστηκαν σοβαροί. Μας υποστηρίζουν, μπαίνουν στο γήπεδο και κάνουν τα σωστά πράγματα. Είναι κομμάτι του κέρδους μας, όπως προανέφερα με το απαιτητικό πρόγραμμα", ανέφερε ο Ρουμάνος.

Σε κάθε ευκαιρία, ο Λουτσέσκου τόνιζε πως ο Λύρατζης δούλεψε σκληρά στη διάρκεια της σεζόν και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι βελτιώθηκε σε τομείς που υστερούσε, δίνοντας βοήθειες κι επιθετικά. Και φέτος όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα στο ξεκίνημα. Βρέθηκε στην Ολλανδία για την προετοιμασία της ομάδας κι εκεί, ήταν που ξεκίνησαν τα προβλήματα, καθώς οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο τον δυσκόλεψαν αρκετά.

Ένιωσε ενοχλήσεις πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Λέφσκι και τέθηκε νοκ άουτ, χτύπησε άλλες δύο φορές στο ίδιο σημείο και για αρκετό καιρό το πόδι του δεν ήταν στο 100%. Ακόμη και σε αυτό το διάστημα δεν το έβαλε κάτω, ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε μία δύσκολη στιγμή, όταν αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια από το γήπεδο, έχοντας υποστεί θλάση δεύτερου βαθμού στους προσαγωγούς που θα τον κρατήσει εκτός για μερικές ακόμη ημέρες.

Ο Λύρατζης πέρασε πολλά, αλλά δικαιώθηκε, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου να ποντάρουν πολλά σε αυτόν και τον ίδιο να συνεχίζει τη δουλειά και να ετοιμάζεται τώρα για το μεγάλο comeback...

Διαβάστε ακόμη...