Κι όλο αυξάνονται οι σκόρερ

Από paok24.com: Διπλασιάστηκε ο αριθμός των παικτών μέσα σε τρία παιχνίδια ...
Πηγή: paok24.com
Κι όλο αυξάνονται οι σκόρερ

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε ένα κομμάτι στην σεζόν, με τον πλέον ιδανικό τρόπο, επιτυγχάνοντας να κερδίσει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα, Ιωνικό και ΝΠΣ Βόλος.

Πολλά και διαφορετικά στοιχεία προκύπτουν ως προς τις εμφανίσεις, τα γκολ, τα πρόσωπα, τα στατιστικά και άλλα, για τον ΠΑΟΚ πριν και μετά την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ένα από αυτά είναι και ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν σκοράρει την φετινή χρονιά.

Ο Δικέφαλος μέχρι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, στην Τούμπα, μετρούσε 5 διαφορετικούς σκόρερ. Ο Ντάντας είχε σκοράρει στο ζευγάρι των αγώνων με την Λέφσκι για τα προκριματικά του Europa Conference League και από εκεί και πέρα οι Νάρεϊ, Κούρτιτς, Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας για την Superleague.

Μέσα σε μόλις τρία παιχνίδια, ο αριθμός αυτός διπλασιάστηκε. Οι Σβαμπ και Ίνγκασον προστέθηκαν στον πίνακα, απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων. Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο πήραν σκυτάλη με τον Ιωνικό και ο Άντριγια Ζίβκοβιτς ολοκλήρωσε την πεντάδα στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Πολύ σημαντικό για μια ομάδα να βρίσκει γκολ από πολλούς και διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, ειδικά σε ένα χρονικό σημείο που το ερώτημα που επικρατούσε ελλείψει Νάρεϊ και Κούρτιτς ήταν "και τώρα ποιος θα σκοράρει;"

Διαβάστε ακόμη...