«Πάμε για τη νίκη και στη Λευκάδα»

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ πέτυχε την 5η του σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, επικρατώντας και του Εύνικου (80-72).
Πηγή: sdna.gr
«Πάμε για τη νίκη και στη Λευκάδα»

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας, Άγγελος Αγγελίδης ανέφερε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, ήταν εκπληκτικές για ακόμα ένα παιχνίδι, πολύ πιο δύσκολο αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία της Κιλαζίδου. Παρόλο αυτά, όσο χρόνο χρειάστηκαν να μπουν μέσα οι Στεφανάκη και Κιολεόγλου, βοήθησαν αρκετά την ομάδα, κάνοντας αυτά που τους ζήτησα.

Δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι, δεν είχαμε συγκέντρωση, δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους στο πρώτο μέρος, οι 42 πόντοι είναι πάρα πολλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε 30 πόντους, αυτό σημαίνει πως αν δεχόμασταν από 42 πόντους σε κάθε ημίχρονο, ο Εύνικος θα τελείωνε με 84, ενώ αν δεχόμασταν από 30 θα δεχόμασταν συνολικά 60, είναι 24 πόντοι διαφορά, η οποία είναι μεγάλη. Αν δεχόμασταν 84 πόντους θα είχαμε χάσει.

Επιθετικά ήμασταν σε πολύ καλή μέρα για τρία δεκάλεπτα, στο τέταρτο δεκάλεπτο χαμηλώσαμε το τέμπο και φτιάξαμε την άμυνα μας. Ήμασταν εύστοχοι από το τρίποντο, κάτι στο οποίο αρχίζουμε να βρίσκουμε ρυθμό όπως βλέπουμε στα τελευταία παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να τρέξουμε το παιχνίδι, βγάζοντας 15 αιφνιδιασμούς.

Κάναμε πολλά λάθη για αυτό που θέλουμε εμείς να παίξουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη Νίκη Λευκάδας, μία πολύ δυνατή ομάδα ειδικά στην έδρα της. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και μία πολύ καλή λειτουργία, οπότε εμείς θα πάμε εκεί για τη νίκη, ώστε να ολοκληρώσουμε πριν την διακοπή με μία ακόμα νίκη, για να κάνουμε ένα μικρό ταμείο μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου».

Τζετ-Ουίλσον: «Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση»

Ικανοποιημένη από την ομαδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα δήλωσε και η Τζετ-Ουίλσον, σημειώνοντας:

«Παίζουμε σε πολύ καλό ρυθμό ομαδικά, κάτι το οποίο μας δίνει σιγουριά μέσα στο παρκέ. Είμαστε στην σωστή κατεύθυνση, και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι, στο οποίο δίνουμε τα πάντα. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Λευκάδα, το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Σημασία έχει να μπούμε δυνατά, διότι γνωρίζουμε πως όλες οι ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν. Έχουμε το μομέντουμ με τις συνεχόμενες νίκες, οπότε πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον χαρακτήρα».

Διαβάστε ακόμη...